Заміни у Вінницькій міськраді. Троє депутатів з «ОПЗЖ» відмовилися від мандатів

Заміни у Вінницькій міськраді. Троє депутатів з «ОПЗЖ» відмовилися від мандатів
Нардеп Юрій Бойко приїжджав до Вінниці представляти кандидатів у депутати. Зокрема, він назвав кандидатом у мери від «ОПЗЖ» Вячеслава Узєлкова
  • Донатас Піскун, Людмила Барабаш та Наталя Бондарчук, які обрані на місцевих виборах, відмовилися від мандатів міського депутата.
  • Натомість їхні місця отримають інші кандидати від «Опозиційної платформи-За життя». Хто саме?

Вінницька міська виборча комісія, 16 листопада, опублікувала дві постанови щодо обраних депутатів Вінницької міськради, які потрапляють за квотою «Опозиційної платформи — За життя».

У постанові №232 міська ТВК задовольнила заяви трьох обраних депутатів, які відмовляються від мандатів. Не будуть представляти інтереси виборців у міськраді:

  • Донатас Піскун, 32 роки, виконавчий директор Федерації спорту України, народився та проживає у Вінниці.
  • Людмила Барабаш, 58 років, керівник секретаріату обласної організації «ОПЗЖ», народилася у Козятинському районі, проживає у Вінниці.
  • Наталя Бондарчук, 50 років, директор Вінницького коледжу будівництва та архітектури, народилася у Львові, проживає у Вінниці.

Натомість на їх місця у міськраді затвердили інших партійців з «ОПЗЖ», про що вказано у постанові міської ТВК №233:

Відео дня
  • Сергій Грушко, 30 років, голова ЖБК «Польський бульвар», народився і проживає у Вінниці.
  • Ігор Горлачов, 36 років, ФОП, народився і проживає у Вінниці.
  • Микола Яременко, 37 років, керівник вінницького відділення ПАТ «Вінницягаз», народився і проживає у Вінниці.

За підсумками виборів, нагадаємо, вінницький осередок «ОПЗЖ» отримав п’ять мандатів у міськраді. За цю партію проголосували 5 тисяч 845 виборців. Більше читайте у матеріалі: Хто мій депутат на окрузі? Інфографіка про нову міськраду Вінниці

Опитування

Чи стала депутатом та людина, за яку ви голосували?

Читайте також:

Кінець епохи Бровка. Уперше за 20 років у Могилеві склав присягу новий голова міста

Хто очолить міста та села Вінниччини? Офіційні результати виборів

Діджитал в допомогу: як ви можете спостерігати за роботою місцевої влади та впливати на неї

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Аліна Вінниця

    хитро
  • Alena Hisham

    5845,яке дно у місті, 😢

    Oksana Tretiak reply Alena Hisham

    Alena Hisham переселенці можливо
  • Владимир Meльник

    Только Гройсмана с Порошенко, скачущими по середине этой счастливой двойки не хватает

    Читач68 reply Владимир Meльник

    Можна по різному ставитися до них, але при Порошенку такого не було.
    А те що наш нарід трохи "того" , і вибирає як не ЗЕ то опЗЕж
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up