За сімейні цінності: Наприкінці травня вінничани влаштують масштабну ходу

За сімейні цінності: Наприкінці травня вінничани влаштують масштабну ходу

Публічна хода покликана підтвердити те, що вінничани та український народ прагне жити духовними цінностями.

На засіданні секретаріату обласної Ради церков та релігійних організацій і Ради національно-культурних товариств обговорювали заходи, спрямовані на збереження традиційних християнських цінностей, повідомляють у Вінницькій ОДА.

Учасники прийняли рішення щодо проведення в області кампанії щодо популяризації християнської моралі.

В результаті домовились про проведення у м.Вінниці широкомасштабної ходи за здорову сім’ю та духовні цінності. В рамках ходи представники релігійних громад влаштують концерт. Захід буде проведено наприкінці травня.

Відео дня

Як проходила подібна хода минулого року, дивіться у відео:

За словами організаторів, «публічна хода покликана підтвердити те, що вінничани та український народ загалом прагне жити духовними цінностями, адже важливою передумовою збереження, розвитку та процвітання Української держави є захист та підтримка інституту сім’ї».

Варто зазначити, що 4 квітня у Києві відбулась мирна акція "Українці за сім'ю". Кілька тисяч пікетувальників зібрались біля Верховнї ради та Адміністрації Президента і вимагали відновлення петиції на захист сім’ї, яку було видалено з сайту Президента.

Читайте також:

Христос воскрес! Як треба святкувати Пасху? Християнська версія
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oleksandr Stoliarov

    ---За словами організаторів, «публічна хода покликана підтвердити те, що вінничани та український народ загалом прагне жити духовними цінностями"---

    Тобто, купка хрізтанутих від мого та імен інших не причетних хоче публічно заявити, що усі ми пересічні, не знаючи того, прагнемо жити духовними цінностями? Брєд

    Валерка reply Oleksandr Stoliarov

    При янику нам нав'язували видумані російські, а зараз Українські "СКРЄПИ"))) У ст 35 Конституції України сказано:

    Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа - від церкви. Жодна релігія не може бути визнана державою як обов'язкова.

    Так чому наша Вінницька ОДА це схвалює якщо Україна світська держава?
  • Сепар Торонтуй

    Це нормальні люди??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up