За десятьма адресами сталися пориви на мережі під час подачі опалення. ОПИТУВАННЯ

За десятьма адресами сталися пориви на мережі під час подачі опалення. ОПИТУВАННЯ
  • З початку тижня у Вінниці розпочали подавати опалення для населення. Нині залишилося підключити 24 будинки. Але є і проблеми з уже підключеними адресами — на мережі сталися пориви.

Станом на 9.30 23 жовтня Вінницяміськтеплоенерго подало послугу з централізованого опалення на 1199 будинків з 1223-х, які вони обслуговують. 

— Під час подачі теплоносія йде велике навантаження на мережі і можуть виникати пориви. Так, у зв’язку з поривами тепломережі тимчасово відключено 5 ділянок, які подають теплоносій на 8 будинків, — зазначають на підприємстві. — На всі місця, де виявлені аварійні ситуації, оперативно виїжджають і працюють бригади.

Нині ліквідовують пориви за адресами:

Відео дня
  • по вулиці Князів Коріатовичів, 149  (будинки за адресами: вул. Князів Коріатовичів, 181, 181а, 183),
  • по вулиці М. Кошки, 42:  (будинки за адресами: вул. М. Кошки, 40,42),
  • по вулиці Стрілецька, 85:  (будинок за такою ж адресою),
  • по вулиці Ващука, 43:  (будинок за такою ж адресою),
  • по вулиці Ващука, 31:  (будинок за такою ж адресою).

За п'ятьма адресами сталися теж пориви, але у внутрішньобудинкових системах. Це будинки:

  • вул. Келецька, 64 (ліквідувати порив має ОСББ «Келецька-64»),
  • вул. Антонова, 48 (ПП «Бокуд»),
  • вул. Коцюбинського, 33 (ОСББ «Коцюбинського-33»),
  • вул. Р. Скалецького, 41 (ТОВ «ЖЕО»),
  • вул. Пирогова, 51 (ТОВ «ЖЕО»).

— Наголошуємо на тому, що теплопостачальне підприємство подає теплоносій до будинків, а управляючі компанії (житлово-експлуатуючі об’єднання/правління ОСББ) зобов’язані виконати запуск теплоносія по кожному стояку та перевірити якість теплопостачання по всьому будинку, — відзначають у Вінницяміськтеплоенерго.

Опитування

Як ваш будинок підключили до централізованого опалення?

 

Читайте також:

Зниклого 14-річного вінничанина знайшли у Чечельницькому районі

Сьогодні вітаємо Андріїв та Василів. Історія та прикмети 23 жовтня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ярослав

    Те так вони робили передсезонний пуск системи! Вся його суть саме в тому щоб подати в систему тиск, двократний робочому, саме для того щоб всі шви завчасно тріснули і все відремонтували! Очевидно на папірці зробили, а по факту - ні. І ви ще дивуєтесь чому споживачі масово відключаютсья від вас!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up