Яка подія цього тижня вразила вас найбільше? ОПИТУВАННЯ

Яка подія цього тижня вразила вас найбільше? ОПИТУВАННЯ
  • Добігає кінця тиждень, що був насичений чималою кількістю подій. Зібрали найпопулярніші новини, щоб вас запитати: яка з них вразила найбільше?

Опитування

Яка подія цього тижня вразила вас найбільше?

Якщо ви пропустили ці події, читайте коротко про них далі.

— 22 серпня о 21.50 групою водолазних робіт з річки Кам'янка, що в селі Дмитрашківка Піщанського району було вилучено тіло дворічної дитини. За попередніми даними, дитина зникла близько 14-ї години, того ж дня під час проведення спільних пошукових робіт разом із Нацполіцією, о 16.01 біля місцевої водойми було знайдено особисті речі хлопчика, — йдеться у повідомленні ДСНС.

Відео дня

Минулого понеділка, 14 вересня, в селі Слобода Жмеринського району матір чекала свого 27-річного сина з роботи. На жаль, дочекалась в труні. Їй дали папірець, що син повішався. А слідчий крикнув прямо в обличчя «Це самогубство!». Горем вбита жінка не зрозуміла нічого. Лише на третій день після похорону, коли пришла навідати могилу на кладовищі та побачила, що Євгена поховали поруч з самогубцями, вона прийшла до тями. Чому поліція не помітила слідів від побоїв та написала в заключенні, що слідів насильницької смерті не виявили? Чому почали викликати друзів життєрадісного та повного планів на життя батька малюка лише після нашого втручання? Матір не здається та бореться за правду. Вона їй дуже потрібна.

Аварія сталася 21 вересня близько 17.30.

— 79-річний вінничанин, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, на нерегульованому пішохідному переході допустив наїзд 56-річну жінку. Потерпіла з травмою голови та політравмою госпіталізована у лікарню, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. — Водій освідуваний. Попередньо, він тверезий. 

— Попрощались з Олександром Григоровичем Сухомовським. Не віриться. Людина з великої літери, педагог від Бога… Важко уявити без нього вінницьку освіту. Завдяки йому у Вінниці з’явився перший ліцей. І за майже 30 років діяльності заклад увійшов у число впевнених лідерів та є одним з найкращих в місті за якістю освіти. Коли директор школи — авторитет не тільки у колективі, але й в учнів та їхніх батьків, це про багато що говорить, — написав у фейсбук Сергій Моргунов. — У наших спогадах Олександр Сухомовський назавжди залишиться Великим Вчителем, усміхненим, енергійним, справедливим. Нам всім не вистачатиме Олександра Григоровича. Світла пам'ять….

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 26 вересня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up