Важливе за вчора. Найцікавіші новини 26 вересня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 26 вересня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 26 вересня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Евакуація людей та вибухи: минуло три роки, як у Калинівці горів арсенал

У вересні 2017 року на складах військової частини у Калинівці сталася пожежа з подальшим детонуванням боєприпасів. 48-й арсенал був одним з найбільших в Україні. Внаслідок пожежі вибухнуло 32-40 тисяч тонн снарядів, в основному — танкові 125 мм снаряди.

Евакуація людей та вибухи: минуло три роки, як у Калинівці горів арсенал

Три смерті та 131 новий хворий на Вінниччині. Яка ситуація з COVID-19 в Україні та світі?

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 26 вересня. Кількість інфікованих COVID-19 людей сягає понад 195 тисяч, одужали — понад 86 тисяч. За добу виявили 3 тисячі 833 нових випадки по країні, з них 131 на Вінниччині.

Відео дня

Три смерті та 131 новий хворий на Вінниччині. Яка ситуація з COVID-19 в Україні та світі?

В авіакатастрофі на Харківщині загинули наші земляки Максим Хомячук та Роман Корчовський

Ввечері 25 вересня у Харківській області, на 530 кілометрі траси Київ-Харків, поруч із дорогою впав військовий літак АН-26 та одразу загорівся. На борту були члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба — всього 27 людей.  Відомо одразу було про 25 загиблих та двох травмованих. Але сьогодні обірвалося життя одного з них — 20-річного курсанта, за якого всю ніч боролися медики.  Серед загиблих Максим Хомячук та Роман Корчовський з Вінниччини.

В авіакатастрофі на Харківщині загинули наші земляки Максим Хомячук та Роман Корчовський

«Перетворюють Вінницю в тягучку». У соцмережах критикують нову площу Гагаріна

Асфальтове «поле» на Гагаріна отримало нову розмітку, стовпчики, що звужують дорогу та делінеатори, якими відгородили колію від автомобілів. У мерії сподіваються, що вкупі це знизить аварійність на цьому перехресті. Однак поки нова організація руху збирає негативні коментарі у соцмережах. При цьому проект ще не завершений: тут мають поставити 23 світлофори й по-новому прокласти пішохідні переходи.

«Перетворюють Вінницю в тягучку». У соцмережах критикують нову площу Гагаріна

Алея 12,7. Що буде на набережній від Водоканалу до Сабарова

На лівому березі річки в межах Вінниці збираються створити суцільну набережну. Вона матиме довжину 12,7 кілометри. Фахівці з «Урбан куратори» дослідили цю місцину: пройшли пішки, вивчили її доступність та зібрали думки вінничан, що треба на майбутній набережній. При цьому реалізовувати проект пропонують зусиллями всіх мешканців Вінниці, яким цікаво мати спільний берег. А які є ідеї?

Алея 12,7. Що буде на набережній від Водоканалу до Сабарова

 

 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 25 вересня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up