Важливе за вчора. Найцікавіші новини 25 вересня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 25 вересня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 25 вересня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Забудова біля Замкової гори. Міськрада затвердила нові обов’язки для інвестора

На сесії міськради 25 вересня розглянули одразу два проекти рішень, які стосувалися забудови у підніжжі археологічної пам’ятки Замкова гора.  Один варіант пропонували чиновники, а інший проект — громадські активісти. З суперечками ухвалили той, що підготували в міськраді.  У чому між ними різниця?

Забудова біля Замкової гори. Міськрада затвердила нові обов’язки для інвестора

За добу виявили 3 тисячі 565 нових випадки по країні, з них 97 на Вінниччині

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 25 вересня. Кількість інфікованих COVID-19 людей сягає понад 191 тисячу, одужали — понад 85 тисяч. За добу виявили 3 тисячі 565 нових випадки по країні, з них 97 на Вінниччині.

Відео дня

Три смерті та 97 нових хворих на Вінниччині. Яка ситуація з COVID-19 в Україні та світі?

Вінничан обурила сумнівна забудова біля Вишенського озера. Що там зводять?

Нове будівництво у декількох метрах від Вишенського озера кілька днів тому помітив вінничанин Віталій. Чоловік одразу викликав на місце цієї будови поліцію.  Робітники, які працюють на будівництві, кажуть, що це приміщення споруджують для зберігання граблів та лопат, а у подальшому — там буде вбиральня.  Дізнавались, чи законна ця будова, хто її зводить та для чого?

Вінничан обурила сумнівна забудова біля Вишенського озера. Що там зводять?

Вчора від COVID-19 померли двоє вінничан та жителька Барського району

Всього в області зареєстрували 107 летальних випадків. За останню добу — три. Померли двоє чоловіків 44 та 58 років, а також жінка 63 роки.

Вчора від COVID-19 померли двоє вінничан та жителька Барського району

Під Харковом упав літак Ан-26. У Командуванні Повітряних Сил кажуть про 20 загиблих

Вчора, 25 вересня, увечері на Харківщині сталась авіаційна катастрофа літака Повітряних Сил України. Ан-26 розбився при заході на посадку. За два кілометри від аеропорту. Окрім екіпажу, на борту були курсанти. Є загиблі та травмовані.

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 24 вересня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up