Під Харковом упав літак Ан-26. У Командуванні Повітряних Сил кажуть про 20 загиблих

Під Харковом упав літак Ан-26. У Командуванні Повітряних Сил кажуть про 20 загиблих
На місці авіакатастрофи працюють рятувальники. Стоп кадр з відео
  • Сьогодні, 25 вересня, увечері на Харківщині сталась авіаційна катастрофа літака Повітряних Сил України.
  • Ан-26 розбився при заході на посадку. За два кілометри від аеропорту.
  • Окрім екіпажу, на борту були курсанти. Є загиблі та травмовані.

Коротку інформацію, яка ще уточнюється, знаходимо на сторінці Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces. Зйомку з місця авіатрощі зараз поширюють в соцмережах в тому числі вінничани. З відео, знятих водіями, що їхали повз місця падіння літака, зрозуміло: на місці працюють рятувальники, медики і військові.

За наявною інформацією, впав Ан-26 з бортовим номером 76 за 40 кілометрів від Харкова. Літак розбився при заході на посадку. Окрім екіпажу, на борту літака перебували курсанти Харківського університету Повітряних Сил Збройних Сил України.

Про те, що є загиблі та травмовані, повідомило Командування Повітряних сил, що знаходиться у Вінниці. За попередніми даними, загинули щонайменше 20 людей. Серед жертв авіатрощі є хлопці з Вінницької області

У своєму дописі Командування ПСУ надало тимчасовий телефон для того, аби родичі курсантів і членів екіпажу могли дізнатися більше інформації.

Відео дня



На сторінці МВС України розповіли про авіакатастрофу, надавши таку інформацію:

«Сьогодні о 20.50 годині поблизу м. Чугуїв, на відстані близько 2 км до військового аеропорту, сталося падіння літака АН-26 ЗС України військової частини А 4104 з подальшим загоранням.

Підрозділи МВС разом із військовими виконують свою роботу: на місці працюють рятувальники ДСНС України. Район катастрофи очеплено поліцейськими.

У літаку перебували військові льотчики та курсанти Університету повітряних сил імені І. Кожедуба.

О 21.55 годині пожежу літака ліквідовано.

За інформацією диспетчера аеродрому, на борту перебувало 28 осіб. Знайдено тіла 22 загиблих, 2 особи постраждало, пошуки 4 осіб тривають».

Подивіться фото та відео з місця трагедії. Ці зйомки робили з машин, які проїжджали повз. Нижче знайдете прямі трансляції.


Читайте також:

В авіакатастрофі на Харківщині загинули наші земляки Максим Хомячук та Роман Корчовський 

«Об'єднані зусилля - 2020». У Вінницю прибула авіація НАТО (Вражаючі фото) 

«Поліцейські» фейки. Чому хакерський злам пов’язали з військовими навчаннями і що буде далі?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Садовська-Шумило Сніжана

    Вічна пам'ять 😥😥
  • Валерія Черкес

    😿
  • Інна Костюк

    Боже як страшно,коли батьки ховають своіі кровинки вічна память.
  • Ольга Нахтман

    Вічна пам'ять!Співчуваю рідним.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:39 Подружжя Остапенків поховали. Їх син і ще двоє постраждалих хлопців — стабільні 13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up