Яка подія цього тижня вразила вас найбільше? ОПИТУВАННЯ

Яка подія цього тижня вразила вас найбільше? ОПИТУВАННЯ
  • Добігає кінця тиждень, що був насичений чималою кількістю подій. Зібрали ті новини, які зібрали від 15 тисяч до 100 тисяч переглядів, щоб вас запитати: яка з них вразила найбільше?

Опитування

Яка подія цього тижня вразила вас найбільше?

Якщо ви пропустили ці події, читайте коротко про них далі.

Навколо підстанції швидкої допомоги №1 не вщухають розмови. Спочатку скандал з хворими лікарями, потім — дірявий дах, що протікає, згодом суперечка між містом та областю — хто винен і кому на ремонт розщедрюватися. А тепер медики швидкої кажуть, що задовбалися бути крайніми, адже всі шишки летять на них — і грошові, і ковідні.

Відео дня

Інцидент стався 27 червня у Калинівському районі. Компанія відпочивала на місцевому ставку. Під час посиденьок 23-річний чоловік отримав поранення. По дорозі до лікарні він помер.

— Свідки події спочатку давали покази, що потерпілий сам себе смертельно травмував. Однак, в ході проведення розслідування поліцейські встановили розбіжності у свідченнях  та  затримали зловмисника, причетного до смертельного травмування хлопця, — каже начальник Калинівського відділу поліції Олександр Король. 

Історію про вівчарку, яку викинули на трасі редакції 20minut.ua розповіла читачка Олена. Жінка стала свідком цієї ситуації. Розповідає, що 1 липня проїжджала Барським шосе і помітила, як чоловік залишає собаку біля дороги, а сам швидко їде. 

— Я не могла на це спокійно дивитись і ми поїхали за цим господарем, щоб записати номер його машини, — розповідає вінничанка. — Далі повернулись до собаки, яка вже бігала по трасі в пошуках авто господаря. Пса дивом не збили автівки, ми ледь його відкликали на узбіччя. Жінок чотирилапий абсолютно не слухається, мабуть, господарем був чоловік. 

На вулиці Князів Коріатовичів проживає Ольга Шевчук. 30 червня жінка пішла на прогулянку з немовлям та не повернулася. Знайшли її 1 липня, на вулиці Келецькій.

На щастя, з вінничанкою та дитиною усе добре.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up