«Не був помічений у сепаратистських настроях»: АТОвці зустрілися з новим очільником поліції області

«Не був помічений у сепаратистських настроях»: АТОвці зустрілися з новим очільником поліції області
  • Сьогодні, 1 червня, представили нового керівника поліції Вінниччини. Ним став Іван Іщенко. 
  • Одразу після призначення правоохоронець зустрівся з фронтовиками, які мали до нього запитання.

Відомо, що новий очільник з Одеської області. Він засвітився у сутичках в травні 2014 року, які відбулися в Одесі. Тоді пройшов протест проросійські налаштованих осіб.

Через це, Івана Іщенка чекали під стінами поліції АТОвці. Вони хотіли у нього запитати, що він робив тоді в Одесі.

Відео дня

Новий очільник обласної поліції зустрівся з військовими. Він зазначив, що народився в українському селі й завжди захищав нашу державу.

Також його колеги відзначили, що перед призначенням Іщенка неодноразово перевіряли та не виявили жодних порушень.

Журналісти 20minut.ua згодом розкажуть читачам про нового очільника поліції та що про нього відомо.

— Іван Іщенко – досвідчений офіцер, з 18-річним стажем роботи в правоохоронних органах, який розпочинав службу оперуповноваженим карного розшуку, працював заступником начальника райвідділу та керівником райвідділів поліції, очолював превентивний блок поліції, перебував на посаді заступника начальника поліції Одещини, — розповів голова Нацполіції Ігор Клименко.

Юрій Педос, який до цього очолював поліцію Вінниччини, нагадаємо, 29 травня 2020 року був відсторонений від виконання обов'язків. Його призначили радником голови Нацполіції. 

Довідка.

З біографії відомо, що в 2005 році Іван Іщенко закінчив Одеський державний університет внутрішніх справ. В 2011-2013 роках очолював Тарутинське відділення міліції, потім проходив стажування в обласному управлінні внутрішніх справ, брав активну участь у подіях 2 травня 2014 року. Після цього деякий час очолював Овідіопольський райвідділ. Потім зайняв пост начальника управління громадської безпеки обласного УВС, перейменованого згодом в управління превентивної діяльності.

У лютому цього року полковник поліції Іван Іщенко захистив в Харківському національному університеті внутрішніх справ дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук.

 

Читайте також:

Головним поліцейським області став Юрій Педос

 

фото та відео з фейсбук: Roman Kowalski

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Игорь

    Сьогодні, 1 червня, представили нового керівника поліції Вінниччини. Ним став Іван Іщенко.

    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Podii/ya-narodivsya-v-ukrayinskomu-seli-atovtsi-zustrilisya-z-novim-ochilnik-11066173.html



    Також його колеги відзначили, що перед призначенням Іващенка неодноразово перевіряли та не виявили жодних порушень.



    То Іщенка, чи Іващенка, а може Іванющенка - кого і куди призначили

  • Женя Шаройко

    Про що казати,Педоса поставили його радником!Бивша гарного не порадить)))
  • Юра Муравский

    А чому він так хвилюється?мабуть щось має?

    Джаспер Данлоп reply Юра Муравский

    Юра Муравский нет у кого не ищут
  • З.А.Глядач

    Напевне,цим "атовцям" більше немає що робити?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up