Керівника вінницької поліції Юрія Педоса відсторонили від виконання обов’язків

Керівника вінницької поліції Юрія Педоса відсторонили від виконання обов’язків
  • Керівництво Національної поліції України прийняло рішення про відсторонення від виконання обов’язків начальника Головного управління Національної поліції  у Вінницькій області Юрія Педоса.

Сьогодні, 29 травня, керівництво Національної поліції України прийняло рішення про відсторонення від виконання обов’язків начальника Головного управління Національної поліції  у Вінницькій області Юрія Педоса. Про це повідомляють у Нацполіції.

Крім того, начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби увільнено із займаних посад. 

— Причиною таких управлінських рішень стали грубі недоліки та прорахунки, допущені  у службовій діяльності та в організації роботи оперативних підрозділів,  — кажуть у відділі комунікації Національної поліції. 

Відео дня

Юрія Педоса, нагадаємо, в лютому 2017 року призначили начальником Головного Управління Нацполіції у Вінницькій області.

А в березні 2016 року його призначили тимчасовим керівником поліції Вінницькій області. Після того, як глава поліції Вінницькій області Антон Шевцов був відсторонений від виконання службових обов'язків на час проведення розслідування.

Біографія Юрія Педоса

Начальником полиции Винницкой области назначен Юрий Педос | Реал ...

Народився 12 травня 1981 року у місті Вінниці. На службі в органах внутрішніх справ – з 1999 року. Розпочав свій трудовий шлях слідчим слідчого відділення Ленінського відділу міліції Вінницького міського відділу Управління МВС України у Вінницькій області.

З 2005 року працював слідчим в особливо важливих справах слідчої частини відділу по розслідуванню особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами слідчого управління УМВС України у Вінницькій області, а з 2010 року – старшим слідчим в особливо важливих справах слідчого відділу управління по боротьбі із організованою злочинністю у Вінницькій області Головного управління МВС України у Вінницькій області. У 2011 року Юрій Педос очолив слідчий відділ Ленінського районного відділу Вінницького міського управління УМВС України у Вінницькій області.

З 2013 року Юрій Педос – перший заступник начальника Вінницького міського відділу Управління МВС України у Вінницькій області – начальник слідчого відділу. У квітні 2014 року Юрій Володимирович - перший заступник начальника Управління МВС України у Вінницькій області – начальник слідчого управління.

З червня 2015 році працював першим заступником начальника Головного слідчого управління МВС України, а з листопада 2015 – обіймав таку ж посаду в Національній  поліції України. З січня 2016 року Юрій Володимирович - перший заступник начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

У лютому 2017 року Юрій Педос призначений начальником Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

 

Читайте також:

Вінничанин знімав порно зі своєю дитиною. Викрили чотирьох педофілів

Трагедія на залізниці: 18-річного вінничанина вбило струмом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (41)
  • Анатолий Билоконь

    Треба замісьть Авакова поставити законника, і поліціі треба порядок буде, розтрати на богато менші.
  • Вася Ебанко

    в мене ШОК)
  • Вася Ебанко

    ну че ? он теперь РАДНИК НАСЧАЛЬНИКА ПОЛюЦІІ УКРАІНИ)
  • Майя

    Борис Еремин , что , снимать только тех , кто лично тебе что-то плохое сделает ? Если не знаете, какой он , поинтересуйтесь. Может и убийцу какого-то не наказывать, пока он тебя или родственников не убьёт?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up