Призначили тимчасового керівника поліції Вінницькій області

Призначили тимчасового керівника поліції Вінницькій області
Виконання обов'язків начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області тимчасово покладено на Юрія Педоса.

Про це інформують у відділі комунікації Національної поліції України.

Зараз Юрій Педос є першим заступником начальника поліції Вінницькій області. За інформацією відомства, в грудні 2015 року він пройшов атестацію в ряди Національної поліції України.

Юрій Педос народився 12 травня 1981 року у Вінниці. Навчався в Харківському національному університеті внутрішніх справ. В органах внутрішніх справ працює з 2003 року. Свою кар’єру почав з посади слідчого Ленінського відділу міліції Вінницького міського відділу.

Відео дня

Нагадаємо, що вчора, 14 березня,  глава поліції Вінницькій області Антон Шевцов був відсторонений від виконання службових обов'язків на час проведення розслідування.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Я обещал отвезти его на 9 мая в Минск на его Родину, - насколько я понял он Бацьке намылился на службу - скатертью дорога
  • Анонім

    Вот подфартило Юрию - пусть Гайде могорыч выставит. Гайда лучшая
  • Анонім

    Разве Шевцов не главній мусор города, которій приешл место покойного Куцого?

    Анонім reply Анонім

    "Ушел сам. Потому что не согласен с системой, где нужна красивая картинка для СМИ, а не результат. Именно этой картинке мы обязаны тому развалу и бардаку, который творится в стране.



    Я привык работать, а не позировать перед камерами и ублажать криминальных элементов псевдопатриотов, называющих себя активистами. Я привык пресекать выдачу разрешений на оружие людям, которые захватывали государственные здания и кидали в них коктейли Молотова.



    Про видео. Я горжусь своим дедом Шевцовым Максимом Матвеевичем. Он для меня был и есть пример мужества и самоотдачи. В нынешнее время принято скептически относиться к подобным проявлениям, а любое действие стало политизированным. Но иногда любить свою семью и своих предков - это просто любить, оказывая им поддержку, разделяя радость и горе. Мой дед воевал в Красной Армии. Мне интересно, а разве ваши деды в другой воевали? У нас нет морального права осуждать наших предков, особенной в той страшной войне.



    Нынешние обстоятельства в нашей стране требуют гибкости, а не прямолинейной работы. Я всего-то привык бороться с криминалом и отбросами, а не задумываться над политической основой своих действий. Это основная причина моего увольнения.



    Жаль Дед уже не может больше ходить на парад, болен. Я обещал отвезти его на 9 мая в Минск на его Родину, - написав Шевцов на сторінці у "Фейсбук".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up