Вже 20 вінницьких автошкіл пройшли акредитацію та відповідають стандартам

Вже 20 вінницьких автошкіл пройшли акредитацію та відповідають стандартам

В  Україні з'явився список акредитованих автошкіл. У Вінниці вже налічується 20 акредитованих шкіл. Навчальні заклади мають право вчити водінню.

В Україні вперше оприлюднили списки акредитованих автошкіл. Так, на сайті Головного сервісного центру МВС (hsc.gov.ua) з'явився розділ "Автошколи", де можна знайти повний всеукраїнський перелік акредитованих навчальних закладів, які мають право навчати майбутніх водіїв. Навчальні заклади відповідають всім стандартам і вимогам законодавства, повідомили в центрі.

«Я вважаю, що кожен має право знати, кому довірити своє навчання основам безпеки на дорозі. Наступним кроком стане введення системи відкритих рейтингів навчальних закладів і, відповідно, почнеться боротьба за якість навчання, а не змагання за вартість пакета" все включено "з можливістю не відвідувати автошколу і магічним чином дистанційно складати внутрішні іспити», - розповів керівник Головного сервісного центру Владислав Криклій МВС.

В цілому по всій Україні функціонує 1641 заклад з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв. У Вінниці поки налічується 20 організацій:

Відео дня
  1. Вінницька АШ ТСОУ
  2. Навчальний заклад об`єднання громадян "Вінницька обласна автомобільна школа всеукраїнської спілки автомобілістів"
  3. Вінницьке вище професійне училище ДДСО при МВСУ
  4. ПП "УВК "Сигнал"
  5. ПП "УВК "Автосвіт"
  6. ПП "УВК "Автосвіт Плюс"
  7. ФОП Присяжнюк Ю.Ф.
  8. Вінницький національний аграрний університет
  9. Вінницький НКК житлово-комунального господарства
  10. ПП "Автошкола "Модекс"
  11. ФОП Якимчук С.І.
  12. ФОП Тихонов Ю.А.
  13. ФОП Оверчук О.В.
  14. "7777" ФОП Фащевська Н.О.
  15. ТОВ "7777 ВІН"
  16. ТОВ "Автоплюс К"
  17. ФОП Сіманчук М.В
  18. ТОВ "Автошкола Лідер"
  19. Вінницький обласний спортивно-технічний клуб "АВТОДРАЙВ" товариство сприяння обороні України
  20. ФОП Воронін Віктор Васильович "Автошкола "ГНІВАНЬ-АВТО"

Більш детальну інформацію про заклади дивіться ТУТ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up