Вінницю вночі сколихнув землетрус. Хвиля поштовхів прокотилась з Румунії

Вінницю вночі сколихнув землетрус. Хвиля поштовхів прокотилась з Румунії

У Румунії близько другої години ночі, 24 вересня, стався землетрус магнітудою 5,6 бали. Про це повідомляє Європейсько-Середземноморський сейсмологічний центр. Вінничани теж відчули його відголоски.

Епіцентр підземних поштовхів розташовувався за 153 км на північ від Бухареста. Осередок землетрусу залягав на глибині 94 км. Вінничани відчули землетрус близько 2 години ночі.
Останього разу хвиля землетрусу з Румінії до Вінниці доходила 22 листопада 2014 року, о 21.15. Магнітуда тоді теж склала 5,6 бала.
Найсильніші землетруси на території Вінницької області зафіксовані у такі роки: 1940, 1977, 1986, 1990, 2004. Серед них найбільш потужним був у 1940 році. Тоді сила поштовху становила 7,6 бала.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Дід

    Затрусився монітор.Але ми вже переживали значно сильніші землетруси. Вранці тільки й мови,що був землетрус.

    Анонім reply Дід

    В цегляних будинках нічого не було чути.
  • Малашкевич Ольчик

    Китай сам був безсилий в свій час
  • Малашкевич Ольчик

    Це не можливо передбачити,ну то що  в нас безлад в країні це 100%
  • Катеренчук Юлія

    в цивілізованих країнах про землетруси попереджають до його появи, а в нас новини роздупляються через 9 год.після події, і то тільки через те що вже до цього інтернет засипаний коментами свідків. а потім дивуємся чому ми так живем. і ще женемо на Китай, який до речі, ще в давні часи мав прилади що завчасно попереджували землетрус. новини оперативно спрацювали (9 год.))))))))))))))))))))). треба було ще почикати кілька днів, тоді можна було б ще більше накопати в лентах інфи)))))))))))))

    Наталія Іванівна reply Катеренчук Юлія

    Смішна. Хто і де про це може знати. ?  В Японії навіть з їхніми технологіями ніхто не зміг передбачити.  А якби і знали наперед то що?  Проти Бога не попреш. Хату руками підтримаєте.ну брєдятіна повна

    Дід reply Катеренчук Юлія

    Юля! В яких цивілізованих країнах?  Чи це для червоного слівця.

    Наталія Іванівна reply Дід

    100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up