Вінницький аеропорт більше не очолює Ярослав Мазурець

Вінницький аеропорт більше не очолює Ярослав Мазурець
  • Ярослав Мазурець керував летовищем 13 років поспіль. Тепер аеропорт матиме нового керівника.

Про це стало відомо сьогодні, 24 квітня. Ярослав Мазурець написав про завершення роботи в аеропорту на своїй фейсбук-сторінці.

Він зазначає, що його робота у «Аеропорт Вінниця» завершилася 23 квітня.

«У 2008 році, дякуючи Олександру Домбровському, розпочалось відродження летовища. З радянської руїни поступово, крок за кроком, створювався аеропорт, з’явились пасажири й авіарейси. За ініціативи Володимира Гройсмана у 2013 році цілісний майновий комплекс перейшов у власність Вінницької територіальної громади. Новий поштовх розвитку. Не дивлячись на події 2014 року продовжився активний розвиток аеропорту. Енергія Владислава Скальського, досвід і знання Євгена Трескунова, постійна підтримка Сергія Моргунова і ВМР, наполегливість і самовіддана праця колективу аеропорту, плідна співпраця з туристичним бізнесом Вінниці...(складно перерахувати всіх хто допомагав) у 2017 році отримали відзнаку Асоціації аеропортів Украіни, як найкращий регіональний аеропорт. 2018 рік перевезено понад 60000 пасажирів, — цитуємо повідомленні Мазурця. — 2019 рік — розроблено проект реконструкції аеродрому, проведено тендер на генерального підрядника будівництва, урядом В. Гройсмана виділено 300 млн грн на початок реконструкції. Вибори ... кошти нам не дали ... 2020 — ковідний рік, постійна невизначеність з майбутнім. Тривала хвороба — вижив (безмежна вдячність Богу, лікарям, родині, друзям за підтримку). 2021 — держава знову пообіцяла фінансування ... продовжується невизначеність. Далекий від думки, що все робив найкращим чином, маю безліч особистих недоліків, але 13 років працював самовіддано, віддаючись роботі на 100% і сьогодні у Вінниці є міжнародний діючий аеропорт (на відміну від всіх сусідніх областей)».

Відео дня

Також Мазурець додає, що життя продовжується і він шукатиме нову роботу. Буде вдячний за пропозиції.

За період з 2001 по 2008 років директорами аеропорту були: Марчук В.І. та Гуменчук В.Л. А з 28 жовтня 2008 року по 23 квітня 2021 року директором «Аеропорту Вінниця» був Ярослав Мазурць.

Хто наступний очолить летовище, розкажемо згодом. Слідкуйте за стрічкою новин 20minut.ua.

Ярослав Мазурець

 

Читайте також:

Громадські місця і COVID-19. Коли важливо бути у масці та як захиститися від недуги

COVID-19 в Україні. За добу госпіталізували майже п'ять тисяч хворих

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vik Vet

    жаль а какие были мечты так что рейс винница васюки не состоится
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up