Вінничани перед концертом «Брутто» знову вичищали набережну, яка «не Рошен»

Вінничани перед концертом «Брутто» знову вичищали набережну, яка «не Рошен»
Прибирання набережної «не Рошен» набирає популярності. Все більше вінничан відкладають свої суботні розваги та справи, щоб помахати мітлою чи сокирою біля річки в компанії таких же відчайдушних охочих зробити користь для свого міста.

На четверте прибирання прийшли вже не тільки вінничани. Інспектор з навчальної частини Донецького університету Максим Багров тепер проживає у Вінниці. Думав, йде на звичайний суботник, але змінив свою думку.

- Виявилось, це грандіозний проект розширення культурної зони вздовж Південного Бугу, фронт робіт - як мінімум упродовж усього літа. Ініціатори запланували вичистити та облаштувати набережну як мінімум в центрі Вінниці, а як максимум - всі береги Бугу, що знаходяться в межах міста, - каже Максим.

Previous Next

Відео дня

Та найбільше Максима вразили люди, які працювали поряд з ним.

-  Вони закохали мене у Вінницю остаточно. Тепер я з чистою душею готовий сказати, що я вінничанин, - говорить Максим, -  це незнайомі люди, з якими я готовий дружити все життя. Я знаю про що говорю, ми шість годин пліч-о-пліч працювали! Це звичайні дизайнери, художники, бізнесмени, журналісти, студенти, вчителі, які готові щосуботи виходити і чистити сміття, довбати місцеву владу задля підтримки ініціативи.

Previous Next

На сцені, яку монтували для концерту «Бруттто» перевіряли звук, тож прибирали «під музику». Під час минулих прибирань не щастило з погодою. Цього разу все склалось «як треба».

За чотири прибирання вже можна побачити перший результат. Охайний шматок набережної по лівий бік  і загиджений по правий.

Previous Next

- Ми коли вперше прийшли, такий жах був, просто стояли і не знали, з якого боку почати. Тому взялись за те, що бачили, і просто прибирали. І через деякий час побачили перший результат, - каже один із ініціаторів прибирання Віталій Мельник.

Вінничани знову збирали гроші в скриньку на лавочки та урни. Також запрацював спеціальний рахунок від БФ «Подільська громада».  Тож усі, хто любить рідне місто та хоче зробити для нього користь – приходьте щосуботи до пам’ятника жертвам Чорнобиля. Прибирають з 10 години.

Читайте також: 

 Вінничани прибирають набережну, яка «Не Рошен»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Молодці, завдяки вам місто стане чистішим, і можливо ті люди які побачуть яких зусиль це коштує, щоб прибрати малесенький клаптик території припинять смітити і не будуть такими байдужими до навколишнього середовища.
  • Анонім

    Возле домов мусора, веток, пластиковых бутылок особенно в зеленых зонах после зимы и никто не собирается это убирать, зарастет все травой и хорошо, зачем коммунальные службы которые списывают на уборку придомовой территории по 3 тысячи гривен!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up