Від сапсерфінга до поїздки на яхті. Які водні розваги пропонують у Вінниці?

Від сапсерфінга до поїздки на яхті. Які водні розваги пропонують у Вінниці?
  • У нашому місті можна знайти водні розваги на всяк смак. Зібрали у добірку, на чому можна покататися по Південному Бузі та скільки це коштує. 

Десять ідей для розваг на воді опублікували на сторінці офіційній туристичній сторінці міста «Visit Vinnytsia». Як йдеться у дописі, вода забирає негатив, а вінницька природа наповнює новою енергією. Кажуть, що розваг на воді наше місто ідей пропонує чимало. Ми дізнались у скільки такий відпочинок обійдеться і чим він цікавий. 

Водна екскурсія 

Перше, що пропонують на туристичній сторінці міста — це гайнути на екскурсію по Південному Бузі з вінницькою гідесою Тетяною Рибак. Відбувається ця прогулянка на катері. Організатори кажуть, що під час екскурсії ви поглянете на Вінницю геть з іншого боку. 

«Екскурсія — це півтори години з келихом шампанського під історії про нашу Вінницю, про відьом і русалок, і про чарівні трави. Побачимо місто інакшим, перезавантажимось і потанцюємо. Ну й звісно, розкажу легенду про три мости і загадаємо бажання, яке неодмінно збудеться», — пише гідеса. Вартість квитка 300 гривень.

Відео дня

Теплохід

Здійснити прогулянку до Сабарова, що потопає в зелені, теж пропонують у туристичній добірці. Кажуть, що теплоходи катають мальовничим Бугом вже більш ніж півстоліття. Проїхатись на ньому обійдеться у 140 гривень для дорослого і 80 — дитині. Ходять теплоходи у щоп’ятниці та вихідних з причалу біля Центрального мосту, з 10.00 до 20.00. Курсують з інтервалом дві години. 

Їдучи на ньому ви можете спостерігати за навколишніми краєвидами, а доїхавши на Сабарів зможете там десять хвилин прогулятись. Контакти: +380 68 041-66-91 та +380 97 234-52-52.

Яхта

Також туристичний центр пропонує вам влаштувати гастрономічне свято прямо на борту яхти, що відчалює від однієї з ресторацій міста. 

Як розповів капітан яхти, їздить він щодня, починаючи зранку і до останнього клієнта. Оренда її обійдеться у 1 000 гривень за годину. За словами капітана, щоб доїхати у Сабарів і повернутись назад потрібно орієнтовно година. А щоб оглянути весь маршрут, який пропонують, потрібно близько чотирьох годин. Контакти: +380 67 430-84-37.

Гондола 

Вартість прогулянки на гондолі — 250 гривень за півгодини, можуть поміститися до шести людей. Гондола курсує кожного дня за трьома напрямками. Перший маршрут проходить під трьома мостами. Другий —до фонтана «Рошен», проте зараз він не працює. Або ж третій маршрут — куди відпочивальники захочуть. Контакти: +380 97 500-51-04

Сапсерфінг

У місті можна перезавантажитися завдяки сапсерфінгу. Як пояснюють інструктори, веслувати на дошці можна без особливої підготовки. Навчитись кататись на сапсерфі можна приблизно за 10-20 хвилин. Вартість такої розваги — 100 гривень за півтори години. Контакти: +380 67 148-73-79.

Вейвбордінг

Спробувати покататись на вейвборді можна на Вишенському озері. Опанувати цей водний транспорт не легко. Для того, аби ви навчились стояти потрібно мінімум одне-два тренування, щоб вміти розвертатись — орієнтовно п’ять тренувань. Коштує оренда вейвборда та інструктаж — 220-250 гривень за приблизно 15 хвилин. Як пояснює інструктор, на більше час вам і сил не вистачить. Контакти: +380 93 121-62-84.

Катамарани

Покрутити катамарани на воді можна поблизу острова Кемпа та в Парку Дружби народів. Катамарани на набережній «Рошен» здають в оренду двох видів: двомісні і чотиримісні. Працівники запевняють, що всі вони сучасні та зручні в управлінні. За потреби клієнтам дадуть рятувальні жилети.

На схожих катамаранах також можна покататися й на Вишенському озері. Орендувати катамаран можна щодня з 10.00 до 22.00. Вартість такої водної прогулянки обійдеться у 50 гривень за півгодини. 

Сплави на байдарках чи рафах

Для прихильників активного відпочинку у дописі пропонують влаштувати перегони на байдарках або сплався порогами Бугу на рафах. 

За сплав, протяжністю від восьми до 16 кілометрів, потрібно заплатити 550 гривень з людини. За словами організаторів сплавів, перед поїздкою інструктори проводять детальний інструктаж та дають відповідну екіпіровку. Контакти: +38 067 968 67 13.

 

Читайте також:

«Дикий» відпочинок у наметах. Лайфхаки і місця в області, куди можна поїхати

Коронавірус не вщухає, а дитячі табори готують до відкриття. Чи запрацюють вони в серпні?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Andriy Kachor

    Фотографії тільки красти не треба. Або вже підписувати, де взяли
  • Denis Petrov

    Та вейвбордингу можна целый день кататься...250 грн за 15 минут это жесть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up