ДТП з дитиною та тіло дівчини у воді: важливе за 14 червня на 20minut.ua

ДТП з дитиною та тіло дівчини у воді: важливе за 14 червня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 14 червня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

У карпатських горах кінологи та рятувальники шукають туриста з Вінниці

У Карпатах 14 червня заблукав 39-річний турист з Вінниці. О 5 ранку чоловік зателефонував до рятувальників. Про це розповідає Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

На пошуки чоловіка вийшли рятувальники та кінологи.

У карпатських горах кінологи та рятувальники шукають туриста з Вінниці

Відео дня

У Хмільнику з річки дістали тіло 20-річної дівчини. Що відомо

— Люди побачили тіло у воді. З'ясувалося, що це дівчина 20 років, яка останнім часом проживала у Хмільнику. Ознак насильницької смерті на тілі не було виявлено. Попередня причина смерті — утоплення. Призначено судомо-медичну експертизу. Відкрито провадження за статтею 115 з поміткою нещасний випадок, — зазначила у коментарі для 20minut.ua начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Анна Олійник.

У Хмільнику з річки дістали тіло 20-річної дівчини. Що відомо

На очах у матері. На Барському шосе 11-річного хлопчика збило дві машини

Дитину спочатку збила одна автівка, після удару малий потрапив під колеса іншого авто. Мати хлопчика стояла на протилежній частині вулиці і стала свідком цієї трагедії. Потерпілий нині у вкрай важкому стані.

На очах у матері. На Барському шосе 11-річного хлопчика збило дві машини

Операція «Реорганізація». П'ять проектів, які змінять дорожній рух у Вінниці

Розібратись як зробити наземний перехід на «Урожаї», перевірити розрахунки по Привокзальній 2.0 і оновити транспортну модель міста. Фахівцям доручать зробити перші кроки перед масштабними змінами у Вінниці. Які ще є заплановані проекти?

Операція «Реорганізація». П'ять проектів, які змінять дорожній рух у Вінниці

Помер доцент та багаторічний викладач технічного університету

Відійшов у Вічність Олександр Шеремета. Про це пише пресслужба ВНТУ.

— Насамкінець цьогорічної зими Олександр Петрович зустрів свій 63-й день народження. А на початку нинішнього холодного і дощового літа сам зустрівся з Вічністю. Вінницький політехнічний інститут. Алма-матер. Усе життя Олександра Петровича пов’язане з Вінницьким національним технічним університетом. Майже півстоліття, — йдеться у повідомленні. — Після захисту кандидатської дисертації працював старшим науковим співробітником, старшим викладачем, доцентом кафедри проектування комп’ютерної та телекомунікаційної апаратури. Тепер був доцентом кафедри радіотехніки. Він не просто працював — Олександр Петрович жив своєю роботою. Без таких людей світ порожніє.

Помер доцент та багаторічний викладач технічного університету

 

Читайте також:

Град, шквал та грози. У дев'ятьох областях України погіршиться погода

Вінничан запрошують на мега крутий пікнік під відкритим небом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач88

    с Европы пока не завезли, как завезут - так и будет)))

    Ols Kat reply Читач88

    при Брежневе у нас свои черешни были
  • Ols Kat

    а почему черешни в магазинах не продаются, у нас что война с Молдавией?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up