В вінницькому супермаркеті працюють касирами нечуючі дівчата

В вінницькому супермаркеті працюють касирами нечуючі дівчата

В Вінниці почали ламати стереотипи.  Шість дівчат, які втратили слух, узяли працювати касирами. Крім того для інших шести, які проходять навчання, вже тримають місця.

«6 нечуючих людей працевлаштовані касирами в мережі супермаркетів "Грош". Вже позаду навчання, стажування та тиждень роботи. Шлях був складний. Але разом ми гідно його пройшли. Це сталося завдяки першим сміливцям нечуючим, які всім довели, що вони можуть працювати нарівні з усіма. Хоча вагань і переживань було вдосталь. Це сталось завдяки прогресивності компанії "Грош", яка виявила бажання, підлаштувалась під потреби нечуючих і проявила свою соціальну відповідальність», - написав на ФБ Роман Штогрін,  директор центру професійної реабілітації інвалідів «Поділля» 
 

Єлизавета та Анна Бухарьові - близнята. Сестри втратили слух у віці трьох років. До Вінниці приїхали з Кропивницького. Вже майже місяць працюють у супермаркеті. У дівчат восьмигодинний робочий день.

Детальніше у відеосюжеті:

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up