В Маріуполі терористи штурмували військову частину. Трьох вбили

В Маріуполі терористи штурмували військову частину. Трьох вбили
У відповідь, українські спецпризначенці та військові провели операцію по затриманню екстремістів. У наслідок антитерористичної операції було вбито 3 бойовика, 13 поранено та 63 затримано. Більше двох сотень розбіглися нічним містом

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбуку.

Після того як в частину Національної гвардії полетіли коктейлі молотова та пролунали постріли, військові відкрили попереджувальний вогонь у повітря. Терористи продовжували атакувати частину. Після цього військові змушені були відкрити вогонь на ураження.

На нови були підняти усі міліціонерни Маріуполя підкріплені спецпризначенцями "Омега". Після короткотривало бою, частина атакуючих втекла, а частину затримали.

Відео дня
> За попередніми даними, жоден із правоохоронців не постраждав.

{photo_gallery id=4393|}

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (47)
  • Anonymous

    Я и пишу об этом. Казаки - те, кого ссылали в места "не соль отдаленные от СИбири". Ну, а географию знали плохо, вот и считали, что Бердичев чуть ли не на задворках Украины(:smile:)(:smile:)(:smile:)
  • Anonymous

    Житомирських не було... Зате були(і є) бєгдічєвскі "козаки".
  • Anonymous

    когда майдауны творили такое в них никто не стрелял.
  • Anonymous

    когда майданашки трощат и палят все они не боевики а "революционеры". Долой хунту американских жо$олизов!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up