Уряд погодив кандидатуру Сергія Борзова на посаду голови Вінницької ОДА

Уряд погодив кандидатуру Сергія Борзова на посаду голови Вінницької ОДА
  • Сьогодні, 12 червня, відбулось позачергове засідання Кабміну.
  • Урядовці погодили кандидатуру Сергія Борзова на посаду голови Вінницької обласної державної адміністрації.

У п'ятницю, 12 червня, Кабмін погодив кандидатуру Сергія Борзова на посаду голови Вінницької обласної державної адміністрації.

Перед голосуванням прем'єр подякував Владиславу Скальському за співпрацю та потиснув йому руку на засіданні уряду 12 червня.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Варто додати, Сергій Борзов родом з Вінниці. Він навчався в 35-й школі. Зараз працює на посаді керівника Державного управління справами.

Одружений. Дружина – народна депутатка від партії «Слуга Народу» Ірина Борзова, яка є засновницею громадської організації «Розвиток. Розвиток». Подружжя виховує трьох дітей – двох доньок і сина.

Біографічна довідка.

Закінчив історичний факультет Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського, де навчався на факультеті історії та права.

З 2006 по 2011 рік — директор команди Клубу веселих та кмітливих «Вінницькі перці».

У 2006 році — кандидат у депутати Вінницької міської ради 5-го від партії «Ліберальна Україна». У 2010 році був кандидатом у депутати Вінницької обласної ради 6-го від партії «Фронт Змін».

Член Ради з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький арсенал».

З 2011 по 2012 рік — директор команди КВК «Збірна України». Також працював у товаристві з обмеженою відповідальністю "Телевізійне творче об'єднання «Олександр Масляков і Компанія».

З червня 2014 року — заступник Керівника Державного управління справами (ДУС).

28 серпня 2015 — 23 липня 2016, 11 червня — 1 серпня, 2019 — тимчасово виконував обов'язки керівника ДУС.

 

Читайте також:

Сьогодні представлять голову Вінницької ОДА. Що відомо про Скальського?

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (55)
  • Петя

    всі дії нашої влади, якби натякають тихенько. " ну, пакуйте  чемодани швидше і на польшу їдьте"

    Дуже шкода, що країна скотилась до такого дніща. Мабуть тут таки вже нема що робити і нема сенсу планувати майбутнє, треба потихеньку валити звідси.

    Ols Kat reply Петя

    Ходять чутки, що любити Україну з Канади краще, нiж з Польщi

    Торон Туй reply Ols Kat

    Но дальше.
  • Игорь Смирнов

    Вспомнили когда в КВН участвовал!!!А то,что был управделами у Пороха забыли?А он дураков не брал.Может и вправду получится прогнать Моргуновозадеродановскую шваль!!!!!
  • drugi2 @ukr.net

    Скальский профессионал!!!!А сняли потому что из команды ворюг Моргунова-Гройсмана!!!
  • Сергей

    Клоунам хочу сказать что Борзов на сцене не был, он работал директором КВН и админом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up