У Вінниці створили еко-ялинку

У Вінниці створили еко-ялинку
14 грудня в ТЦ "Мегамолл" вінничанам презентували еко-ялинку, зроблену з непотрібних іграшок

14 грудня о 18:00 в ТЦ "Мегамолл" відбулась урочиста презентація чотириметрової еко-ялинки. Автор екологічного проекту під назвою "Золота піраміда" - Владислав Луцяк.

Проект "Золотої піраміди" ухвалила Вінницька міська рада, яка підтримує такий креативний підхід до екологічних питань. Вінницькі школярі та їх батьки приймали активну участь у зборі непотрібних пластикових іграшок та використаних канцтоварів.

В рамках презентації еко-інсталяції також відбувся показ моделей одягу з пластику та поліетилену у виконанні юних моделей студії "Princess", і запальна сальса.

Відео дня
>  

{photo_gallery id=2250|}

 

 - Я підтримую грамотне екологічне виховання, - каже ведуча свята Міла Курбатова, - Та ідея, яка сьогодні презентувалась в "Мегамоллі", є дуже близькою мені. Я вважаю, що приємно також і батькам, які не викидають улюблені іграшки своїх дітей, а дають їм "нове життя". Потрібно прививати дітям грамотне виховання, і навіть не тільки дітям, адже і дорослим є чому повчитись на прикладі цієї чудової новорічної інсталяції.

 

{photo_gallery id=2252|}

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Где поставить елку, что бы Новый 2014 Год был удачным и счастливым! http://feng-shui-vin.com.ua/post/gde_postavit_elku_dlya_vstrechi_novogo_2014_goda/(:smile:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up