У Вінниці завершується опалювальний сезон. ОПИТУВАННЯ

У Вінниці завершується опалювальний сезон. ОПИТУВАННЯ
  • Міська рада прийняла рішення, що опалювальний сезон у Вінниці має закінчитися 7 квітня. Дату змінили та перенесли відключення на пізніше.

Рішення про завершення опалювального сезону 2020-2021 року прийняли 1 квітня. У документі зазначається, що з 7 квітня почнуть відключати опалення для житлового фонду та інших споживачів.

Тим часом це не стосується закладів охорони здоров'я, освіти та соціального захисту. У них вимикатимуть опалення поступово згідно з заявками від їхніх керівників, поданих теплопостачальним підприємствам. 

До речі, опалювальний сезон у Вінниці, як зазначає заступник начальника відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Іван Курпель, пройшов в нормальному ритмі — жодних позаштатних ситуацій цієї зими не виникало. Котельні працювали стабільно, забезпечуючи городян теплом.

Відео дня

Пишіть у коментарях чи ще тепло у вашій оселі та проходьте наступне опитування:

Опитування

Чи згідні ви, що уже час вимикати опалення?

Зазначимо, що рятувальники попередили про погіршення погодніх умов. Сніг, який почав випадати з ночі, втримається до кінця доби. Тим часом Укргідрометцентр повідомляє про ще одну небезпеку — сильний вітер. Зазначають, що такі погодні умови потенційно небезпечні для населення. Через це в 13 областях країни оголосили «жовтий» рівень.

Раніше синоптик Наталка Діденко повідомляла, що негода втримається до вихідних. Там трохи потепліє.

ОНОВЛЕНО

Після виходу даної публікації стало відомо, що опалювальний сезон завершать пізніше. Дату змінили. 7 квітня опалення не вимикали в жодному будинку. Про це у матеріалі: Через похолодання опалення у Вінниці відключать пізніше. Коли?

 

Читайте також:

У Вінниці замінюють зношену тепломережу. Де через це перекрили дорогу?

Смерть судді та ДТП зі «швидкою»: важливе за 6 квітня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up