У поліції розказали про стан жінки-пішохода, яку збили біля Київського мосту

У поліції розказали про стан жінки-пішохода, яку збили біля Київського мосту
Відео в матеріалі від нашого читача Максима
  • Учора, 24 травня, біля Київського мосту сталася аварія. «Мазда», яка заїжджала на міст, злетіла з дороги до берегу річки, а перед цим збила жінку-пішохода.
  • В поліції кажуть, що потерпілі в аварії — 25-річний водій та 57-річна жінка, яку збив автомобіль, живі. Травми голови, забої та перелом передпліччя отримала тільки жінка.
  • Наразі триває досудове слідство, тож можливу причину аварії поки не оголошують.

ДТП поблизу Київського мосту сталася близько 13.30 24 травня. Водій «Мазди», який їхав на Київський міст з боку вулиці Богуна, злетів з дороги в яр. А перед цим авто зачепило жінку, яка крокувала пішки через міст. 

Речниця обласного главку поліції Анна Олійник каже, що попередню причину, через яку сталася аварія, зараз не називають.

— Водій був тверезим, а чи була технічна несправність транспортного засобу, перевищення швидкості тощо — це будуть розбиратися слідчі. На досудове слідство в них є два місяці, — говорить Олійник.

Відео дня

Вона також розказала про стан потерпілих в ДТП:

— Водій 1995 року народження, після аварії йому не потрібна була госпіталізація. По стану потерпілої жінки 1963 року народження, то в нас є попередня інформація від медиків, що в неї закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом ділянки передпліччя руки, забої. Її забрали у лікарню, — говорила Анна Олійник.

У поліції зазначають, за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Покарання за цією статтею — або 3400-8500 гривень штрафу, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт до шести місяців, чи обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років чи без такого.

ОНОВЛЕНО. Відео моменту ДТП на Київському мосту зняли камери з двох ракурсів

В аварії на Порика, нагадаємо, загинув відомий бізнесмен Михайло Бровко.

 

Читайте також:

Карантин не вплинув на статистику ДТП. Що робити, щоб зменшити кількість аварій у Вінниці 

У центрі міста легковик виїхав на тротуар поруч з зупинкою. Перші деталі ДТП

Відсвяткував 23 день народження: п’яний водій на Mazda тікав від поліції та злетів у кювет

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Larisa Nikolaevna

    Отак ідеш по дорозі, нікого не чіпаєш і.... через секунду тебе або більше нема, або в кращому випадку - ти інвалід.

    Анна Грек reply Larisa Nikolaevna

    Larisa Nikolaevna Так, це наша дійсність і дуже важливо попіклуватися зазделегідь про своє майбутнє і своєї сім'ї.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up