ДТП біля Київського мосту: «Мазда» з’їхала до річки, а перед тим збила жінку-пішохода

ДТП біля Київського мосту: «Мазда» з’їхала до річки, а перед тим збила жінку-пішохода
  • У неділю, 24 травня, на в’їзді до Київського мосту сталася ДТП. 
  • Водій «Мазди» з’їхав з дороги на тротуар, де спочатку збив жінку-пішохода, а потім заїхав у прірву до річки.
  • На щастя, в ДТП загиблих немає — водій та пішоход отримали травми після аварії.

Цього дня, орієнтовно о 13.30, сталася аварія. «Мазда» з’їхала з дороги на тротуар, де збила жінку, а потім звалися у прірву, до узбережжя Південного Бугу. На місці поліція, медики і перехожі допомагали витягти постраждалих в аварії. А невдовзі з кювету витягнули іномарку.

— Водій з’їхав на Київському мосту не у воду, а прірву. Водій живий, щоправда отримав незначні травми, а жінку-пішохода забрали у лікарню з підозрою на перелом ключиці, — розповіла заступниця начальника відділу комунікації обласної Нацполіції Ірина Добровольська

Відео дня

 

У поліції додали, що водій був тверезий. А причини аварії буде встановлено після ряду експертиз, які відбудуться в рамках досудового слідства. 

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Покарання за цією статтею — або 3400-8500 гривень штрафу, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт до шести місяців, чи обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років чи без такого.

 

ОНОВЛЕНО. У поліції розказали про стан жінки-пішохода, яку збили біля Київського мосту

А пізніше Ситуаційний центр ВМР опублікував відео моменту зіткнення

 

Читайте також:

Карантин не вплинув на статистику ДТП. Що робити, щоб зменшити кількість аварій у Вінниці

У центрі міста легковик виїхав на тротуар поруч з зупинкою. Перші деталі ДТП

Відсвяткував 23 день народження: п’яний водій на Mazda тікав від поліції та злетів у кювет

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Сергій Сазонський

    Якщо неможн впоратись з керуванням у місті. Нахіба йому видали права???
  • Ярослав Півоваров

    Ему би на вираж...он потенул...но отчаяно 😂 😂 😂
  • Марина Гайдаш

    Надіюсь ситуаційний центр не приховає на цей раз записи з камер спостереження? Чи як завжди скажуть "а там камера не стоїть" або "камера то стоїть, але направлена на інший участок дороги"

    Rikz Bodnik reply Марина Гайдаш

    Там камери тільки щоб за котиками з гусятами спостерігати.
  • Anna Rita

    Догадайтесь кто виноват?)

    Алина Коваль reply Anna Rita

    Anna Rita деревья))

    Anna Rita reply Anna Rita

    Людмила Крыжановская не, президент!

    Людмила Крыжановская reply Anna Rita

    Anna Rita жінка на тротуарі(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up