У МОЗ порадили українцям повністю відмовитися від сала (ОПИТУВАННЯ)

У МОЗ порадили українцям повністю відмовитися від сала (ОПИТУВАННЯ)

У Міністерстві охорони здоров'я України переглянули стандарти харчування і постаралися наблизити їх до європейських стандартів.

Як повідомляє ТСН, в МОЗ пояснили, що в Україні різко погіршилася ситуація з ожирінням, особливо серед дітей. Фахівці впевнені, що сучасні діти витрачають занадто мало енергії, проте харчуються виключно висококалорійною їжею.

Контролювати кожну сім'ю, на жаль, не представляється можливим, тому МОЗ вирішило пропагувати здорове харчування.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Згідно з новими правилами, правильний обід повинен виглядати приблизно так: зовсім трішки каші, котлета, краще парова, або ж риба і салат.

Відомий дієтолог пояснила, що сучасні десерти виробляються з продуктів сумнівної якості, і вони містять максимальну кількість калорій, моментально переходять в жири і відкладаються на боках, саме тому серед молоді почастішали випадки цукрового діабету.

МОЗ радить відмовитися від десертів, від продуктів, що містять шкідливі жири, а також від сала, замінивши їх фруктами.

Опитування

Чи відмовитесь від сала, як рекомендують в Міністерстві охорони здоров'я?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Жора

    Свинья это такое животное, что ест все что ей дают. В том числе  и ест даже  своих сородичей свиней, если им еду добавить  отходы  мяса или сала.  Да и  у человека  снижается иммунитет при потреблении сала. Свинья часто болеют  инфекц. заболеваниями,  которые  потом  легко передаются человеку. Свиня там где  живет , там и срет дерьмо,  потом может и ест это дерьмо.   В странах где потребления  свинины большое часто болеют гриппом. Почему мусулмане не едят свинину ? Это не просто так , все продумано  мудрецами очень давно. Если есть  свинину, а точнее  продукт который при жизни употреблял дерьмо и га*но, то  в итоге человек потом сам станет как кусок дерьма.

    Про   закупорки сосудов и отложения жировых бляшек в системе кровообращения которое потом приводит к  инсульту и к инфаркту это отдельный разговор.  У людей нет денег на хлеб, а тем более нет денег для лечения сердечн. заболеваний. Так что есть свинину это равносильно  что человек ест свою смерть.....

    Николай Энэми reply Жора

    То з`їж гівна)

    Olvol reply Жора

    Человек тоже бы сьел человечину, если не будет знать, откуда это мясо. Говорят,что слухо том, что человечина горькая, не потому что это правда, а чтоб не повадно было

    Olvol reply Olvol

    Вы думаете корова не болеет гриппом? Или коза? Да даже птица и то болеет

    Olvol reply Жора

    А представляете себе арбузное поле на действовавшем полвека назад кладбище? Корни у арбуза 10 метров и больше в землю в случае засухи. А птицы, едящие только что достанных из земли червяков! А картошка, которая прямо в земле, удобренной навозом, лежала... вас на огород пускать нельзя. А то еще узнаете, что молодые деревья из туалета поливают, то вообще сухую голодовку обьявите)))))

    Ols Kat reply Жора

    кроликов тоже не кушайте, для них поедать свой кал - это нормально. А уж болеют как - ужас
  • Ols Kat

    обiд без борщу? серйозно?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up