У мережі опублікували нову візуалізацію ТРЦ на Бригантині

У мережі опублікували нову візуалізацію ТРЦ на Бригантині
  • У спільноті «Urban - Про Місто» розмістили візуалізації майбутнього торговельного центру на півострові Бригантина.
  • На цьому місці хочуть збудувати шестиповерховий багатофункціональний центр. У ньому будуть кінотеатр, магазини, офіси та 1495 місць для авто

«Оновлені візуалізації майбутнього ТРЦ Бригантина на однойменному півострові у Вінниці на вулиці Чорновола. Комплекс буде площею 60 тисяч квадратних метрів і міститиме зокрема, окрім торгових площ, кінотеатр, розважальний центр, ресторани та фудкорти», — йдеться у дописі спільноти Urban - Про Місто.

Нагадаємо:

Відео дня
  • ще у 2007 році мерія продала з аукціону півострів Бригантина. Півострів перейшов у приватну власність за 4,95 мільйона гривень (близько 1 мільйон доларів на момент проведення торгів). На той момент фірма-покупець «Бригантина-В» була афільована з російською Групою Компаній «Пересвет». Нині, кінцевим бенефіціаром є хмельничанин Богдан Грушецький.

  • У ті ж роки компанія планувала збудувати на півострові центр сімейного відпочинку та аквапарк і робити благоустрій суміжної території «Бригантини» та набережної Південного Бугу. Але будівництво так і не почалося.

  • Сплеск цікавості до півострова стався у 2018-му: виконком міської ради на засіданні 8 листопада дав згоду товариству «Бригантина-В» на забудову території півострову, затвердили договір про забудову території «Бригантини» та суміжної набережної від вулиці Чорновола до Центрального мосту.

  • Загальна площа території під забудову 8,98 гектара. Де 2,16 гектара, тобто, майже три футбольних поля, займатиме торговий центр з супермаркетом, офісами, фудкортами, магазинами, кінотеатром, ігровими зонами та парковкою у будівлі майже на 1500 місць. 

  • На іншій території (5,5 гектара півострову) мають зробити зони відпочинку. Крім того, інвестор погодився за свою кошти відновити набережну Південного Бугу від Бригантини до Центрального мосту.

  • Вінничани виступали проти забудови Бригантини. Але у мерії відповіли, що громадські слухання дали «добро» на будівництво ТРЦ. Щоправда, вони були ще у 2012 році.

Опитування

Чи потрібно забудовувати півострів Бригантину?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • NY

    Идите в ж*** со своим очередным ТЦ! Это хорошее место чтобы обустроить там парк/зону отдыха.
  • Анатолий Гордий

    остановитесь
  • Елена

    я дзіка ізьвіняюсъ! ота гірка перед входом на малюнка в реальному житті буде виконана із груди будівельного сміття, що лежить там на площадці?

    Поpошок reply Елена

    Це лише візуал. Виглядати воно буде в стилі початку 200их, намальовано якимось полупокером(напр. Плясовицею), а в кінці кінців геній забудовник вирішить внести зміни і буде звичайна халупа-сарай.
  • Елена

    ви бачили що робиться з будинками, що стоять на річці поблизу колишнього пивзаводу? рекламні щити перекосились, бо палі вгрузли в землю! з часом буде пізанська вежа! що й казати про бригантину, якщо весною в ямах там збирається декілька озер півметр-метр глибиною...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up