«Спочатку міст на Тяжилів» Влада відповіла на петицію про дешевий міст у Прибузькому

«Спочатку міст на Тяжилів» Влада відповіла на петицію про дешевий міст у Прибузькому
  • Вінничани подали петицію про будівництво мосту в селі Прибузьке.
  • На думку автора звернення — там буде недорого облаштувати вантовий міст на місці пішохідного шляхопроводу.
  • У мерії відповіли, що зараз на часі будівництво шляхопроводу, що з’єднає Замостя і Тяжилів.

Петицію подав Андрій Білоножко. Чоловік пропонує «економічний варіант побудови нового вантового автомобільного мосту через річку Південний Буг на місці існуючого пішохідного» в селі Прибузьке.

«Мала ширина русла річки у цьому місці дає можливість збудувати міст без опор використовуючи вантовий тип. Це відносно недорогий проект дозволить істотно розвантажити не лише Староміський міст, а і вулиці Зодчих, Коріатовичів та прилеглі до них території», — йдеться у тексті петиції.

Відео дня

Пішохідний міст у Прибузькому / скріншот з карти Google

Звернення набрало 353 підписи з 350 необхідних для розгляду місцевою владою. І сьогодні, 28 жовтня, міськрада дала відповідь:

«Інформую, що на даний час пріоритетним завданням в місті Вінниця, є будівництво мосту, який з'єднає райони Тяжилів та Замостя. Шляхопровід йтиме від вулиці Батозької до вулиці Максима Шимка.

Після завершення даного проекту, буде можливо повернутись до аналізу проектних пропозицій та пошуку залучення інвестицій щодо фінансування будівництва нового автомобільного мосту через річку Південний Буг.

Інформуємо, що Ваша пропозиція щодо будівництва нового вантового мосту через річку Південний Буг прийнята до відома і буде врахована в подальшій роботі над містобудівною документацією та розвитком міста», — йдеться у відповіді з підписом заступника мера Вінниці Сергія Матусяка.

Читайте також: Міст, який з'єднає Тяжилів і Замостя: нові подробиці та початок обговорення

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег

    А толку, якщо після мосту в'їжджаєте на вузьку вуличку самого Прибузького, причому жителісела явно не будуть взахваті від нового трафіку!
  • Анатолий Гордий

    мост. ждите. идет полным ходом строительство Эпицентра

    NY reply Анатолий Гордий

    А зачем? Вроде площадь уже существующего не маленькая, зачем больше?

    Анатолий Гордий reply NY

    если его строят , значит кому то это нужно.. а мост подождет
    \ а все таки мост через Буг важнее
  • Ярослав

    Повторюю знову, до лампочки там той міст! Вже обговорювали!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up