Шевцов відмітився у Фейсбуці. Написав, що не збирається ховатися

Шевцов відмітився у Фейсбуці. Написав, що не збирається ховатися
Колишній голова Вінницької обласної поліції Антон Шевцов не ховається від поліції. Він наразі у лікарні.

Про це Шевцов написав на своїй сторінці в Facebook.

- Повідомив слідство і прокуратуру про місце свого перебування. Готовий до повної співпраці. У даний момент відновлюю здоров'я в медустанові, - написав він.

Уведомил следствие и прокуратуру о месте своего нахождения. Готов к полному сотрудничеству. В данный момент восстанавливаю здоровье в медучереждении.

О

Відео дня
публиковано Антоном Шевцовым 21 марта 2016 г.

Адвокат Шевцова сказав, що найближчими днями екс-начальник поліції Вінниччини дасть прес-конференцію. Але скоріш за все це буде не у Вінниці. Пізніше він надіслав СМС, у якій повідомив, що завтра, 22 березня о 10.00 буде брифінг Шевцова. Щоправда ні місця, ні міста не вказав. 

Нагадаємо, колишнього очільника поліції Вінниччини Антона Шевцова звинувачують у державній зраді. Шевцов був відсторонений від займаної посади 14 березня 2016 роки після серії протестів і звинувачень в сепаратизмі, ініційованих активістами автомайдану і Люстраційний комітету на чолі з Таїсою Гайда. Після її заяви в СБУ 16 березня, в якому містилися підозри, що Шевцов - агент російської ФСБ, колишнього поліцейського затримали під час перетину кордону України і Білорусі. Це сталося 17 березня. Шевцов був відправлений до Вінниці, його справою займається управління СБУ у Вінницькій області. Як пояснив Шевцов, він їхав до Росії, щоб відвідати сім'ю.

Онлайн-трансляцію з залу суду за 19 березня можна переглянути у матеріалі, а за 20 березня - тут. Також пропонуємо вам ознайомитися із наступними матеріалами: Задержанного по подозрению в госизмене Антона Шевцова увезли в больницу из зала суда та Шевцов на свободе. Суд отпустил экс-начальника полиции Винниччины

До речі, сьогодні, 21 березня, адвокат Антона Шевцова повідомив, що його клієнт не переховується від поліції та готовий з'явитися в суд.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Да...

    Анонім reply Анонім

    Больница имени Виктора Ющенка ждет пациента - будет главным ментом среди пациентов больницы... :))))))))))))

    Анонім reply Анонім

    Маня, нет больницы ВИКТОРА Ющенка. Есть Александра Ющенка.
  • Анонім

    в Севастополе в больничке мент уже? ну-ну !!!

    Дарья reply Анонім

    Хоче, щоб пожаліли його, хороший трюк для уникнення відповідальності. Хоча ще потрібно довести, що він в чомусь винен.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up