Продовження карантину та сніг у квітні: важливе за 9 квітня на 20minut.ua

Продовження карантину та сніг у квітні: важливе за 9 квітня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 9 квітня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

В Україні ще буде сніжити. Синоптики назвали чотири дні, коли буде тепло

Здавалося, який у квітні сніг. А ні, його прогнозують і прогнозують. Скоро в Україні знову похолодає. Щоб не прогавити пару теплих і сонячних днів — читайте прогноз погоди у матеріалі.

В Україні ще буде сніжити. Синоптики назвали чотири дні, коли буде тепло

Карантин на Вінниччині. Посилені обмеження продовжили ще на десять днів

9 квітня позачергово засідала обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні обговорювали ситуацію з коронавірусом в області та приймали рішення, як краще боротися з поширенням недуги. Нових обмежень не вводили, але продовжили прийняті раніше. Розписали детально, що залишається під забороною.

Відео дня

Карантин на Вінниччині. Посилені обмеження продовжили ще на десять днів

ДТП зі «швидкою» на Соборній. Оприлюднили відео, де видно момент зіткнення

На Соборній, біля «Експоцентру», не розминулися «швидка» та легковик. Зіткнення потрапило на запис камер Ситуаційного центру. На відео видно, що карета швидкої їхала з проблисковими маячками.

ДТП зі «швидкою» на Соборній. Оприлюднили відео, де видно момент зіткнення

На Київській змінять перехрестя, щоб прибрати затори. Аналіз плану реконструкції

Довжелезні тягнучки з авто збираються перед перехрестям на Київській, що біля Пивзаводу. У мерії хочуть збільшити пропускну здатність перехрестя, розглянули варіанти: коло, турбокарусель і оптимізація схеми руху. Обрали модель, за якої переходи зі світлофорами ставлять ближче до центру. Як від цього будуть результати та коли очікувати змін?

На Київській змінять перехрестя, щоб прибрати затори. Аналіз плану реконструкції

«Вона була моїми додатковими руками»: хто такі доули і чому жінки хочуть з ними народжувати

Все більше жінок хочуть, щоб під час їх пологів поруч була людина, яка зможе заспокоїти та простими словами розказати про все, що відбувається з нею і навколо неї.  Ці жінки звертаються до послуг так званих доул, які на період вагітності і самих пологів перетворюються на вкрай важливу людину в житті вагітної. Ми захотіли розібратися, як усе це працює і поговорили з доулою, мамами, які користувалися її послугами, а також поцікавилися думкою акушерки-гінекологині про нову професію.

«Вона була моїми додатковими руками»: хто такі доули і чому жінки хочуть з ними народжувати

 

Читайте також:

Водоканал повідомив про відключення на два дні. Кому варто підготуватися?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up