Пожежа у центральному парку. Рятувальники розказали, де та що саме згоріло

Пожежа у центральному парку. Рятувальники розказали, де та що саме згоріло
Наслідки пожежі. Згоріло дві ятки. ФОТО: Руслан Ильченко
  • Минулого вечора у центральному парку була пожежа. Сьогодні, 3 червня, вінницькі рятувальники розповіли деталі події.

Пожежа сталася 2 червня на вулиці Хлібній в Центральному міському парку. На «101» про займання повідомили о 21.19. Про це у фейсбук пише Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

На місце події прибули дві спецмашини та 9 вогнеборців. На момент прибуття ДСНС горіло дві розважальні ятки на відкритій території парку на площі близько 70 кв.м.

О 21.34 займання рятувальники повністю приборкали.

Відео дня

— Наразі обставини та причина пожежі з'ясовуються фахівцями. Внаслідок займання знищено дитячі ігрові автомати, надувний атракціон та іграшки,  а також частково пошкоджено  тент сусідньої розважальної ятки, — зазначають у пресслужбі ДСНС. — На момент пожежі дані розважальні локації були зачинені для відвідувачів.

Про дану подію ми писали у матеріалі: Пожежа у центральному парку. Зайнявся дитячий атракціон. Там же ви знайдете відеорепортаж з осередку займання.

 

Читайте також:

ФОТО ДНЯ. Рятувальник дістав з 20-метрової криниці чорного котика

Негода наробила лиха. На Вінниччині підмиті мости та пошкоджені дороги

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Каріна Матящук

    Та залиште цей парк в спокої,він і так розвалюється,а ви ще й зпалили все взяли.От люди🤦‍♀️
  • Юрий Бочков

    розборки
  • Оксана Андрущенко

    Можливо це натяк щоб знизили ціни

    Максим Краснопір reply Оксана Андрущенко

    Руслан Ильченко Отнюдь , сезон максимум пол года да и "движ" два дня в неделю , а в прошлом году вообще всё было закрыто.

    Тимур Викторович reply Оксана Андрущенко

    Оксана Андрущенко і тир згорів щось багато в них пожеж і одразу нові атракціони там з'являються

    Руслан Ильченко reply Оксана Андрущенко

    Ярослав Нагорняк Место то сладкое

    Ярослав Нагорняк reply Оксана Андрущенко

    Руслан Ильченко можливо страховка?..продати такий бізнес досить складно....

    Руслан Ильченко reply Оксана Андрущенко

    Тимур Викторович для того и палят
  • Тетяна Григорук

    Добре ,  що без жертв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up