Послаблення карантину. У Вінниці дозволили роботу ресторанів, готелів та атракціонів

Послаблення карантину. У Вінниці дозволили роботу ресторанів, готелів та атракціонів
Фото ілюстративне, з архіву "20хвилин"
  • До 22 червня в Україні діє адаптивний карантин: в різних регіонах дозволяють послаблювати карантинні обмеження, якщо низький рівень захворюваності.
  • Так, Вінниця з 5 червня може відкривати ресторани, готелі та запускати атракціони на відкритому повітрі.

Від сьогодні, 5 червня, у нашому місті стартувало чергове послаблення карантину. На це є рішення міської комісії з питань безпеки, і також постанова Кабміну від 20 травня №392 (зі змінами), про що повідомляють на сайті міськради.

  • Відео дня
    /li>

Бізнес має працювати з дотриманням протиепідемічних заходів з урахуванням рекомендацій головного санітарного лікаря та міського управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Крім того, вінничани 60-річного віку і старше можуть не дотримуватися зобов’язання щодо самоізоляції. А перевезення легковими автомобілями здійснюється з кількістю пасажирів, включаючи  водія, до п'яти осіб без урахування осіб віком до 14 років або більшою кількістю пасажирів за умови, що вони є членами однієї сім'ї.

Повністю ознайомитися з протоколом міської комісії можна за цим посиланням.

Мер Вінниці, нагадаємо, пропонує робити зауваження людям, які без масок.

 

Читайте також:

«Аваков чорт»: під стінами ОДА протестують проти міністра

Мер Жмеринки Кушнір повернув собі посаду через Верховний суд

«Кому ви такі, крім одне одного, потрібні». Життя закоханої пари, що пересувається на візках

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Lilia Stoyko

    Когда поезда и электрички?
  • Антоніна Танцура

    Когда будут ходить пассажирские поезда? Кому нужны ваши рестораны?
  • Светлана Побережец

    А поезда когда начнуть ходить?
  • Наталия Войт

    Вроде как должны уже. Постановление кабмина от 2.06
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up