Помер в черзі до сімейного лікаря. Прийому по запису не дочекався хворий в Калинівці

Помер в черзі до сімейного лікаря. Прийому по запису не дочекався хворий в Калинівці
Амбулаторія сімейної медицини у Калинівці (знімок kalynivka.city)
  • В очікування прийому сімейного лікаря помер пацієнт Калинівської амбулаторії.
  • Чоловіку стало зле в черзі, і його не змогли реанімувати ні медики поліклініки, ні лікарі швидкої.

Хворий чоловік прийшов на плановий візит до свого сімейного лікаря, але так і не потрапив в кабінет — помер у черзі. Нещастя сталося з 67-річним мешканцем Калинівки у вівторок, 5 листопада, в передобідню пору. Причину смерті, як дізнався Калинівка.city в амбулаторії центру первинної медико-санітарної допомоги, експерти ще не встановили.

А сімейна лікарка, прийому якої не дочекався пацієнт, розповіла: чоловік проходив обстеження і, ймовірно, прийшов дізнатися результати своїх аналізів.

— Пацієнт також отримував ліки за програмою «Доступні ліки» — це також могло бути причиною його запису на прийом. Ми можемо лише здогадуватись. Він навіть не зайшов у кабінет, — цитує лікарку Олену Воротняк калинівський сайт.

Відео дня

Також джерело повідомляє про померлого таке: чоловік дуже відповідально ставився до свого здоров’я, контролював рівень цукру в крові, постійно звертався з консультаціями до ендокринолога, робив кардіограми, кожний квартал консультувався у кардіолога, виконував призначення лікарів, дослухався їхніх порад.

— Як розповів інший пацієнт, вони розмовляли, а потім він раптово впав сусідові на плече і почав харчати, — розказала також Олена Воротняк Калинівка.city. — Ми віднесли його у кабінет до колеги, бо мій маленький, відразу почали надавати допомогу, викликали бригаду екстреної медичної допомоги.

Медики застосовували дефібрилятор, ін’єкції адреналіну, робили непрямий масаж серця, проводили інші невідкладні заходи, але запустити серце пацієнта не змогли.

Цей випадок адміністрація амбулаторії назвала першим і єдиним у своїй лікарні. За словами заступниці головного лікаря Наталії Посохової, причиною смерті могла бути серцево-судинна патологія:

— Були певні ознаки, які дозволяють про це говорити. Можливо, це була тромбоемболія чи порушення мозкового кровообігу. Але поки ми не називаємо причину смерті. Про це можна буде сказати остаточно після висновку судово-медичної експертизи.


Читайте також:

Ключова версія смерті в гаражі на Литвиненко: отруєння вихлопними газами, суїцид

Водія «Ауді», що збив прибиральницю і втік, знайшли в лікарні біля потерпілої

Батьки загиблих полегшено зітхнули. Водій не викрутився від тюрми за ДТП «під кайфом»
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Елена

    На Київській те саме
  • Алекс

    А я о чем мало того что получают до 20 тыс. грн. да еще к этим рвачам не дождешся очереди а попробуй взять направление к специалисту то это только с инсультом или инфарктом Когда наконец этих рвачей семейный действительно привяжут к предоставленным услугам врача а не к выбиванию с пациента дополнительного заработка Набрали пациентов что можно попасть к этой за две недели потом нужно выпросить в том числе и с угрозами направление к специалисту а запись к нему не раньше за месяц Простите за это время можно сдохнуть пять раз
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up