Наші прості, але незвичайні рецепти страв на вихідні допоможуть вам приготувати особливу вечерю не більше, ніж за півгодини. Всього за 20 хвилин на столі буде не просто тарілка їжі, а повноцінне блюдо, яке здивує і обрадує ваших близьких.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Цвітну капусту нарізати шматочками, попередньо розібравши на суцвіття. Шинку і квасоля нарізати брусочками, перець - соломкою, а сир брі - кубиками. Яйця збити.
Змастити горнятка рослинним маслом, наповнити їх сиром, горіхами, шинкою і овочами. Залити все збитим яйцем.
Запікати в духовці 8-10 хвилин при 200 градусах. Подавати зі житніми хлібцями.
Дивіться також рецепт жюльєну з печерицями та беконом:
Читайте також:
Смачного та щасливого вам вечора, наші любі читачі!
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 19 від 7 травня 2025
Читати номер