Неадекватні розваги. Вінничанин заліз на зупинку громадського транспорту (ВІДЕО)

Неадекватні розваги. Вінничанин заліз на зупинку громадського транспорту (ВІДЕО)
  • Запитань більше, ніж відповідей. Для чого молодий хлопець заліз на зупинку, невідомо. Але його товариші, що були з ним поруч, активно це знімали на відео та також намагалися вилізти на дах.

Про неадекватні розваги молоді розповів Ситуаційний центр міста Вінниця. Також Центр опублікував відео з камер спостереження, які зафіксували цю подію.

— Ранок середи хочемо розпочати із питання: невже молоді немає де відпочити у Вінниці? О пів на першу годину ночі 16 червня камери відеонагляду Ситуаційного центру зафільмували як молоді люди знайшли нове місце для проведення дозвілля. Один із хлопців виліз на зупинку громадського транспорту. На щастя, обшивка посадкового павільйону витримала і юнак не впав. Пошкоджень комунального майна не виявлено, — пише Центр. — Однак, питання залишаються відкритими: Навіщо? Для цікавого фото? Лайків у соцмережах? 

На вашу думку, як можна пояснити таку поведінку вінничан? Пишіть у коментарях.

Відео дня

 

Читайте також:

Сьогодні вітаємо Софію та Марію. Історія та прикмети 17 червня

На вихідних у Вінниці працюватиме три центри вакцинації проти COVID-19

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Надія Україночка

    Це ж не маленькі діти, а добрі лобурі- мамині синочки, яких відкупляють від армії і які від ''безделия'' бісяться, і не знають де себе подіти.  І чекайте щоб з них вийшли  справжні чоловіки.
  • Олег Трофимовський

    Дебіл
  • Оличка Вербецкая

    В армію таких,там обяснили,что к чему!!
  • Karina VN

    Лучше бы он залез на поезд и на одного дебила меньше б стало.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up