Неодружена і незаймана в 30+. Вінничанка розповіла, як минає День закоханих, коли ти одинока

Неодружена і незаймана в 30+. Вінничанка розповіла, як минає День закоханих, коли ти одинока
  • Сьогодні у світі відзначають День святого Валентина. Закохані пари проводять цей день разом.
  • А як він минає у одиноких людей? Про це читачам 20minut.ua розповіла вінничанка Ольга.

Ользі 34 роки. За весь цей час у неї ніколи не було хлопця. Не було ні в якому плані. Вона про це не часто розповідає тому, що не хоче привертати до себе увагу.

— Так, це дуже дивує людей, коли я кажу, що досі цнотлива, — каже Ольга. — Одразу летить море запитань.

Не було уваги, а потім часу

Ми розпитали жінку чому так склалося. Ольга сама не знає на це відповіді.

Відео дня

— У школі я була не дуже красива. Руде волосся, веснянки. Хлопці не ображали, але й не показували знаків уваги, — розповідає вінничанка. — Далі пішло навчання, робота. Не було часу. А тепер мені ніхто не потрібен.

Чому ж ніхто не потрібен? Ольга каже, що у всій вік хоче жити у задоволення та бачити біля себе ідеальну людину. 

— Якби раніше закохалася чи зійшлась з кимось, напевно закривала на недоліки очі, — продовжує Ольга. — А так, коли бачу, що хтось випиває, палить чи лається — одразу до побачення.

Відносини на кілька днів не для мене

Ольга сама веде здоровий образ життя, не палить та не вживає алкоголю. Працює та відпочиває.

— Цьогоріч, незважаючи на карантин, я поїхала до Одеси. За 13 днів познайомилася з декількома чоловіками, — каже Ольга. — Одразу зрозуміла, що один одружений. Як так можна? Інші шукали «курортного роману». Ні-ні, це теж не для мене.

Ольга під час розмови відкривається і каже, що іноді думає про родину. Сумує, що одинока. Але мріє про відносини, де буде вірність, повага та любов. Поки цього у її житті немає

Валентина? Яке Валентина?

— Це смішно звучатиме, але валентинку останнього разу отримувала в школі. Більше подарунків на 14 лютого не було, — каже Ольга. — Для мене день, як день. Хоча ні, жартую — це день самоізоляції. Я тоді не захожу в Інстаграм. Дивлюся фільми. Можу собі дозволити щось смачненьке.

Ольга порадила одиноким «не робити трагедії саме на День закоханих». Додає, що це такий же день, як і 13 лютого. 

— В інші дні ми не переживаємо, що саме сьогодні ми будемо одні. Ні. Тому і на 14 не потрібно, — лукаво говорить Ольга. 

Помічаємо, що її настрій змінився. Чути сум.

— Я зараз так говорю, як пофігістка, а ще недавно депресувала (сміється - авт.), — продовжує вінничанка. — Переосмислила все, моє ще десь чекає на мене.

Як провести 14 на позитиві?

Попросили Олю скласти ТОП порад на День закоханих. Він виглядає так:

  • Поменше соцмереж,
  • Побільше впевненості в собі,
  • Запасіться улюбленими стравами,
  • Обійміть кота чи іграшку,
  • Дивіться весь день фільми та серіали, бажано не про кохання.

Також Ольга додає, що одинокі дівчата 14 лютого можуть зробити для себе бюті-день.

— Приділіть час собі. Поваляйтеся в ванні, зробіть масочки, — рекомендує Оля. — А ще, не обов'язково приділяти увагу лише коханим, привітати і подарувати подарунок можна і батькам. Їм теж потрібна наша увага.

Люди без пари такі ж щасливі, як і люди в стосунках?

Шлюб не впливає на рівень щастя. Це підтвердило дослідження Мічиганського університету. Вони визначили, що рівень щастя і добробуту майже однаковий у людей без пари та сімейних пар.

В опитуванні участь взяли люди від 18 до 60 років. Одружені люди оцінювали рівень щастя в середньому на 4 бали з п’яти, а неодружені — близько 3,8 балів.

До речі, станом на 1 грудня 2019 року в Україні проживало 20,009 мільйона жінок та 17,28 мільйона чоловіків.

 

Читайте також:

У День Святого Валентина на Вінниччині одружиться пів сотні закоханих пар

Кохання допомагає. Рецепт успіху від поліцейської пари Дар’ї та Євгена

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (146)
  • Vit Vinn

    Знаю таку ж одну Ольгу, такого  ж віку. Стерво ще те .. а запити від життя і оточуючих космічні . "Папенька" на кармані що має от і розбалував. Принцеса!!
  • Alinka Lisann

    Ясно понятно
  • Віталій Дишливенко

    Ольга давай знайомитись.)
  • Vlad Винница

    А кого вона власне хоче знайти? Такі взагалі існують? Мене здивувало, що за 2 тижні тільки декілька разів зустрілась. Тобто саме такі й подобаються, звичайні не підходять. Галя в нас балована.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up