У День Святого Валентина на Вінниччині одружиться пів сотні закоханих пар

У День Святого Валентина на Вінниччині одружиться пів сотні закоханих пар
  • У Валентинів день розпочався проект «Кохання поза часом». Усі закохані, які подали завчасно заяви, зможуть зареєструвати шлюб.
  • У Вінниці 14 лютого в рамках проекту уже побралося дві закохані пари.

У Вінницькій області 14 лютого мають намір вступити до шлюбу 50 пар наречених. Про це у фейсбук написала начальниця відділу ДРАЦС управління юстиції Альона Єфіменко.

— Найбільше у місті Вінниця —18 пар. Також, у черговий раз відділи ДРАЦС прийматимуть участь у заході Міністерства юстиції України «Кохання поза часом». Це — Барський районний,Жмеринський міський, Вінницький міський відділи ДРАЦС, — йдеться у повідомленні. —  Саме у цей день працівники цих відділів будуть працювати для пар, які бажають подати заяву про шлюб та зареєструвати його (якщо він призначений на цей день), з 8.00 до 20.00 години. Чекаємо всіх бажаючих!!!!

Відео дня

20 хвилин тому Вінницький міський відділ ДРАЦС повідомив у фейсбук, що розпочав свій весільний марафон в рамках проекту «Кохання поза часом».

— У нас вже є подані заяви та одружені пари! Щиро вітаємо нових наречених та нові подружжя, — йдеться у повідомленні.

 

Читайте також:

Кохання допомагає. Рецепт успіху від поліцейської пари Дар’ї та Євгена

Смачно та красиво. ТОП-5 рецептів десерту до Дня закоханих

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sergey Zyryanov

    💻ПОЛИТИЧЕСКАЯ ИНФОРМАТИКА

    Звонок в Посольство 🇩🇪 в Украине вечером на День влюбленных был...
    Голос ее божественный дай бог мне не забыть!
    Суть вопроса ей, Марго в Посольстве, не понять...
    Детальнее - ниже, в комментарии.
    Entschuldigung, meine Traumfrau!
    Ich bin allein!

    Здравствуйте!

    30 сек. прилагаемого https://youtu.be/GU2o5vH_PoQ порадовать могут разве что Вас... А теперь, если удовлетворены кхуманом Черновецким (к Святому Валентину как, не только) "потревожьте солдат 15 февраля; понедельник нетипечен как для AfD (Politische Corona-Botschaft), так и для посольств в Украине". Почему? Из пленки ясно:

    а) не возвращены $50 млрд. в МВФ Киевом, не считая прекращения всех коммерческих контрактов не только со странами EU+BRICS;

    б) не возвращены мне годы, коль скоро я по-прежнему в Киеве и уже не первый год под окном "меня возьмут" и подобное;

    в) пересчет в моей т. н. пенсии не состоялся, поскольку на ум не доходит, как кандидатская была написана раньше диплома; если бы не было этого, не было ничего;

    г) маму, которую я последний раз видел до последних масштабных выборов в Верховную Раду (после выходки Зеленского и Порошенко в отношении меня), не видел позже; поскольку за несколько лет официально Вюрцбургом дан запрос на мое имя, что мама убита немцами (я максимально правильно здесь - и с юридической стороны), я подтвердил в соответствии с украинским тупизмом (вменяемым переводчиком при штампе трезвого нотариуса, как ни странно это звучит), что не подтверждаю - трупа не видел (хоть и кощунственно сказано); не хоронил, поскольку $300 проезд в оба конца + порядка $1000 - дорого как для преподавателя с доходом менее $250 / мес.

    д) в каких СМИ проходил во время пребывания и в Германии - спросите свидетелей Иеговы, если иуда Черновецкий поет песни.

    С ув. Сергей Зырянов

    P. S. Очень хочется знать, в каких передачах я заседал и на каких каналах висел до 2015 за пределами Украины, когда все если собиралось - в черновиках, монтировалось по мере получения материалов; на каких корпоративах у Януковича, Коломойского, Тимошенко, Яценюка, Авакова и их шавок я сидел, где меня снимали на фото и видео. Впрочем, сейчас все что угодно можно сказать, а содержимое позиций а) - д) Пушкин будет подтверждать, Фауст, Мефистофель? Маргарита если... Я не Мастер!

  • Олег Корольчук

    сочувствую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up