На Західному автовокзалі зроблять ще одну зупинку

На Західному автовокзалі зроблять ще одну зупинку
Пасажири, які їздять з Зарванців у Вінницю, нарікають на відсутність нормальної зупинки

З площадки, біля Західного автовокзалу, відправляються автобуси на Зарванці, Тяжилів, Сабарів і Пирогово. Хоча фактично самої зупинки, за словами пасажирів, там немає.
- Навіть, елементарно лавочки чи урни поставити ніхто не може, - каже вінничанин Микола Ткачук. - Ця площадка - це практично суцільний смітник. Люди не мають де чекати на свій автобус, а коли дощ - то змушені по цих калюжах, повними курків, заходити в транспорт. Я звертався до керівництва автовокзалу з тим, щоб якось вирішити це питання, але все марно.
За словами директора Вінницького обласного підприємства автобусних станцій Сергія Романа, площадка, з якої відправляються вказані автобуси, знаходиться за межами Західного автовокзалу.
- У нас на території з благоустроєм питань немає, є достатня кількість місць для сидіння пасажирів і всередині автостанції і біля платформ, - каже він. - Але ця площадка знаходиться за межами вокзалу, причому територія, на якій вона розташована, не належить нам. Відтак, ми не можемо нічого будувати на чужій землі. Тим більше, що перевізник не уклав з нами договору. Якби це було зроблено - ми б надали місце для відправки автобусів на ті ж Зарванці, наприклад, з якоїсь платформи. Але, наскільки я знаю, міська рада поруч все-таки взялася за будівництво зупинки. За моєю інформацією, там буде близько 15 сидінь, ну і звісно поставлять урни. Тому, думаю, питання з часом вирішиться.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    кроми зупинки там відкриють торгову точку,з цего потрібно починати,а не прикриватися наріканнями пасажирів на зарванці,в них в селі ситуація не краща,тому ніхто не піднімав це питання,зацікавлені у магазині все перекрутили і залишилися добрими вівцями
  • Anonymous

    нарешті, після стількох аварій, там буде СВІТЛОФОР
  • Anonymous

    Там вже блиьо 3 років щось "робиться"-вирізали половину дерев,обгородили парканом і почали розводити бур'яни. І тільки нещодавно(після виборів) взялися за діло.
  • Anonymous

    И что характерно - никто не пришел со стороны что бы набросать мусора и бычков. Сами же пассажиры, которые ежедневно ждут там маршрутку бычков набросали, мусора накидали и теперь жалуются что в говне по колено.

    Anonymous reply Anonymous

    Бро тру говориш!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up