На Соборній копи зловили п'яного ДАІшника за кермом Citroen (ВІДЕО)

На Соборній копи зловили п'яного ДАІшника за кермом Citroen (ВІДЕО)

Більше трьох годин провозилися вінницькі патрульні з поліцейським, який п'яним роз'їжджав по центру міста. На цей раз попався т.в.о. командира роти ДПС Ігор Білоус.

Патрульні поліцейські зупинили його авто близько 10:30 на вулиці Соборній, якраз навпроти кінотеатру ім. Коцюбинського за порушення правил дорожнього руху. За кермом Citroen знаходився сам Ігор, а поруч сиділа його дружина.

Копи розповіли, що спочатку чоловік сказав, що є правоохоронцем і сказав, що знаходиться при виконанні. Через це і був вимушений порушити правила. Але патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння — характерний запах з рота і почервоніння очей.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Проходити освідування на алкотестері “Драгер” Білоус відмовився, заявивши, що не довіряє ані копам, ані приладу. Забажав поїхати у наркодиспансер.

Ігор усіляко заперечував те, що працює у поліції. Незважаючи на те, що у наркодиспансер до нього приїхали представники кадрового забезпечення Управління превентивної діяльності та заступник начальника відомства Володимир Поліщук.

Який і підтвердив, що Білоус є діючим правоохоронцем, хоча зранку і взяв лікарняний. Також на місці події були присутні представники об'єднання громадських організацій “НІКА”.

У наркодиспансері у Ігора взяли кров на аналіз. І через деякий час результат був відомий — лікарі визначили, вміст алкоголю у крові у три рази перевищив допустиму норму — 0,6 проміле.

Після цього патрульні склали протокол по статті 130 КупАП. Це означає, що матеріали справи будуть передані на розгляд суду. Водію тепер загрожує штраф 10200 гривень і позбавлення права керувати авто на один рік.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Сергеев Сергей

    очередной урод-мент!!! сколько не меняйте вывески, а какое оно г..но было - такое и осталось!!! хоть новые патрульные молодцы... но с "пешками" эту систему никогда не побороть!!!

    Константин УКВ reply Сергеев Сергей

    с "пешками" эту систему никогда не побороть!!! , А ВЕДЬ  РАБОТАЮТРЕБЯТА - МОЛОДЦЫ!!! И уверенно двигаются в перед,жизнь не шахматы,но результаты налицо.
  • 777

    к копам  нема вопросов.....сделали   свое дело.....и   никакие наблюдатели им не нужны.....жаль винницкие суды своих  всегда  отмазывают....

    Константин УКВ reply 777

    1000% , Посмотрим что даст судебная реформа,думаю 50% судей потеряются ...,может больше
  • Anonymous

    а копы задержали того кто стрелял на урожае?
  • Олександр Ярославський

    Відмажеться. Він же "прєдставітєль власті" а їм все з рук зходить, як сіманчуку і всім іншим алконавтам за кермом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up