На металолом: П’яні вінничани розібрали тротуар на Центральному мосту. Є відео

На металолом: П’яні вінничани розібрали тротуар на Центральному мосту. Є відео

Камери відеоспостереження зафіксували, як  двоє чоловіків знімають залізні листи з тротуару на Центральному мосту.

Працівники Ситуаційного центру повідомили це патрульній поліції.

«Зловмисники були напідпитку. Вони – вінничани, яким за 40. На момент затримання чоловікам вдалося з одного тротуару зняти всі металеві листи, які встановлені для перекриття деформаційних швів на пішохідній зоні, а з іншого – майже завершували свій промисел», - зазначають в вінницькій мерії.

 

Відео дня

 

Знявши метал, чоловіки «оголили» електричні дроти, до яких під’єднанні  електроопори на мості. Що само по собі є дуже небезпечно та становило загрозу для вінничан.

Вінничани пояснили, що залізо хотіли здати на металолом. Наразі хуліганів затримали та сума збитків  підраховується.

Варто зазначити, що Працівники Муніципальної поліції, які працюють у Ситуаційному центру цілодобово спостерігають за містом через більш ніж 400 камер відеонагляду. Так, чоловік не знайшов кращого способу проїхатися тролейбусом, ніж вчепившись ззаду за драбину. Все зняли на відео

Нагадаємо, що у Вінниці поблизу школи №6 двоє підлітків почали трощити фігуру хлопчика. Їх дії зафіксували камери відео спостереження.

Читайте також:

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Димчук Вадим

    Показово потрібно закрити і прирівняти це до викрадення люків (що власне те і є),  щоб другим не повадно було: http://tyzhden.ua/News/6507

  • Natalka Melnyk

    а чого так довго їхали, що встигли майже все залізо зняти?
  • З.А.Глядач

    Це як насвинячитися,щоб додумалися до такого?

    І можу битися об заклад,що їм нічого не буде. Максимум,штраф ''за хуліганку'',а то й лише зроблять пальчиком "ню-ню". Хоча,на мою думку таких потрібно карати прямо на місці.
  • Пупкин Вася

    Народ одичал вконец .

    З.А.Глядач reply Пупкин Вася

    Одічал? Ні-він о““””л!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up