Малолітні вандали розтрощили фігурку помаранчевого хлопчика. А камера все зняла

Малолітні вандали розтрощили фігурку помаранчевого хлопчика. А камера все зняла

В Вінниці поблизу школи №6 двоє підлітків почали трощити фігуру хлопчика. Їх дії зафіксували камери відео спостереження.

Як кажуть в прес-службі вінницької мерії, це сталося вночі, з 20 на 21 січня 2018 року. На місце викликали патрульну поліцію.

Відео виклали в мережу:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Копи затримали одного з тих, хто пошкоджував фігурку. Ним виявився 16-річний хлопець. Інший хуліган втік.

Батьків підлітка викликали та склали протокол про адміністративне порушення. Наразі, встановлюють суму збитків.

Нагадаємо, що в 2017 році в мерії задумали пілотний проект: ставити фігурки «школярів», щоб підвищити увагу водіїв на переходах.  За два місяці «роботи» на проспекті Космонавтів їх розмалювали та побили.

Проте результати такого експерименту відсутні. Чиновники та правоохоронці не можуть сказати, чи стало безпечніше на переходах. Тоді як вартість одного макета зросла до восьми тисяч гривень.

Помаранчевих «школярів» ставлять для безпеки чи краси, розбиралися наші журналісти.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Иванов Иван

    так а почему вандалы везде ламают. бют  патриотычно настроенвя  молодеж это какието  двойные стандарты

    Next reply Иванов Иван

    Тому що тих вандалів, ще ніхто не бив, ось почнуть бити за фігурки хлопчиків, і в основному батьків і гривнею, мало не покажеться.
  • Vic Tuc

    чем больше ломают тем лучше моргуну , больше денег на откатах зарабатывает

    Олексій reply Vic Tuc

    Дурниці
  • Ols Kat

    Заплатить батько 8 тисяч та пояснить сину, що так робити не можна

    Vic Tuc reply Ols Kat

    если лох то заплатит, пусть докажет  что он ломал, он мог просто испугаться аваковских и побежал, видео не доказательство в суде)!

    Шоколадный заяц reply Vic Tuc

    Это ты второй, что ли???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up