Біля «Троянди» копи зняли з тролейбусу зайця, який причепився на драбині. Є відео

Біля «Троянди» копи зняли з тролейбусу зайця, який причепився на драбині. Є відео

Чоловік не знайшов кращого способу проїхатися тролейбусом, ніж вчепившись ззаду за драбину. Все зняли на відео.

Працівники Муніципальної поліції, які працюють у Ситуаційному центру цілодобово спостерігають за містом через більш ніж 400 камер відеонагляду.

Вони побачили «зайця» біля майдану Незалежності та повідомили про це патрульну поліцію, розказують у прес-службі вінницької міської ради. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ГАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Читайте також:

Відео дня

П’яний водій на «Лексусі» по сходинках спустився з Європейської площі. Є відео

На зупинці біля магазину «Троянда» копи зняли чоловіка з тролейбусу.  На нього склали адміністративний протокол щодо вчинення хуліганства.

Дивіться відео:

Нагадаємо, що у Вінниці поблизу школи №6 двоє підлітків почали трощити фігуру хлопчика. Їх дії зафіксували камери відео спостереження.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Olvol

    Родители, покажите это подросткам. Пусть не ездят так. Ведь с троллейбуса частенько летят искры, а еще иногда слетают токоприемники
  • Олексій

    Зацепер це називається, а не заєць. Молодці копи, виправдовують наші податки, злодія затримали, а те, що берег Буга роздерибанили (прибережну зону), то то нормально. Піпл хаває.

    З.А.Глядач reply Олексій

    А ще більші молодці-муніциапали,які попередили таке страшне правопорушення. :))
  • Sasha Dance

    Да, действительно. Серьезное правонарушение
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up