На Магістратській знайшли ще один вхід у підземелля. Власник знищувати його не збирається

На Магістратській знайшли ще один вхід у підземелля. Власник знищувати його не збирається
Під цим будинком на Магістратській знайшли ймовірний вхід у тунель
  • Вінничанин Віталій Гуменюк купив підвал старого будинку, щоб облаштувати його під заклад для відпочинку.
  • Під час початкових робіт випадково знайшов у цьому підвалі підземний хід. Тепер хоче розкопати та дослідити його. А далі перетворити у «родзинку» майбутнього закладу.

Дослідник підземної Вінниці Владислав Сушинський вважає, що новознайдені арки можуть бути входом у тунель, який веде під вулицю Магістратську. Від Магістратської тонель також може вести в сторону Соборної.

Власник кількох відомих закладів харчування та відпочинку Віталій Гуменюк купив приміщення в будинку, який 1906 року будівництва. Будинок знаходиться за адресою: Магістратська, 3. Під час ремонту випадково знайшли хід. Стіни підземної знахідки викладені цеглою.

Владислав Сушинський говорить, що довжина ходу може бути близько 5 метрів, але це лице фрагмент. Тунель впирається в стіну будинку, де його замурували. Що далі — треба вивчати.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Інна

    Неймовірно
  • Лена

    жора, так а может подземелье уже было, а дом построили позже (например старый сгорел или струхлявел, а новый на том месте по прежнему имел выход в подземелье. может, морковь хранили, а может и "на черный день" все же... почему бы нет?
  • Жора

    "купив приміщення в будинку, який 1906 року будівництва"

    ___________________

    а 20 мин  пишет что там в этом доме старинные подземелья которым лет 200-300)

    _________

    20 мин ) такие 20 мин))))))
  • Жора

    Это подвал раньше в подвалах хранили продукты ведь холодильников небыло. Эй там в 20 мин шо вы курите?

    Кстати  за жд вокзалом на ул. Тычины многие  даже те кто живет в 9 этажках выкопали  на улице в земле погреба, поставили крышк(метал) с замком , и так под землей держат  продукты.

    Раньше  лет 100 назад у людей сараев и подсобных помещений небыло, все хранили и держали  под землей, чтобы не воровали.

    ---

    )))))

    Эй там в 20 мин , а когда и куда платить вам за навЕсти?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up