На «KOVBASKOFF» в Луке-Мелешковской рабочий погиб в фаршемешалке

На «KOVBASKOFF» в Луке-Мелешковской рабочий погиб в фаршемешалке
На предприятии KOVBASKOFF под Винницей 20 декабря в 11.20 рабочий упал в фаршемешалку и погиб.

 - Рабочий получил травмы не совместимые с жизнью, - говорит начальник управления охраной труда и расследования несчастных случаев теруправления Госгорпромнадзора в Винницкой области Александр Волынец. – Пока по результатам несчастного случая проводится расследование.
Руководство KOVBASKOFFа пока происшествие никак не комментирует, но по имеющимся в редакции данным, в это время цеху находился посторонний человек.
У погибшего тридцатилетнего Евгения остались двое детей – шестилетняя дочь и полугодовалый сын.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (93)
  • Anonymous

    Ще не можу в це повірити, ми дуже сумуємо за ним! Земля тобі Женічка нехай буде пухом! Все життя будемо пам'ятати, любити, сумувати..... ....Хотілось би сказати за людей які пишуть нісенітницю, ви навіть не уявляєте і навіть не зрозумієте як поплатитесь за такі думки в вашій безмозгій голові, так от рекомендую щоб ви запам'ятали за що ж все таки ви колись дуже гірко постраждали................
  • Anonymous

    На фірмі “Ковбаскофф”це вже не перший випадок. Першого разу, у тому ж цеху, чоловіку відрізало руку. Але про це ніхто не розповсюджується. Як, власне, і про загибель Жені. Усі хто щось знає мовчать! За версією, яку повідомили рідним, його начебто вдарило струмом і відкинуло в м'ясорубку. Додам, в цеху є камери спостереження, та звісно про записи, ані пари з вуст! Окрім того, на думку медиків, Женю можна було врятувати, але їх викликали лише через дві години після трагедії, і не хтось з фірми, а вже міліція. По закону, фірма має, виплачувати дітям до повноліття гроші. Дай Бог, щоб у власників вистачило совісті це зробити! Женя, ми тебе любимо, пам'ятаємо, сумуємо!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    за перший випадок мені відомо,що чоловіку відірвало руку в цьому ж цеху,але фірма замовляла і оплачувала протез(+сама операція)і зараз він працює у них в охороні.Версія для рідних не така і відеозапис дивився Женькин тесть,що працює там же,так що рідні знають правду...На думку медиків це була якраз РАПТОВА СТЕРТЬ!!!(він навіть не мучався,як сказав судмедексперт)..Швидку визвали одразу ж,навіть рідні через вікно бачили ,що поїхала швидка,але вони думали що це за викликом,а міліція вже згодом під'їхала...

    Anonymous reply Anonymous

    Земля пухом єтому замечательному человеку!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    "По закону, фірма має, виплачувати" - погано закони знаете. не фірма сплачеє, а державний фонд, але фірма сплачує внески в цей фонд.
  • Anonymous

    РЕПУТАЦИЯ УПАЛА (
  • Anonymous

    а все починається з малого , тобто заголовка який був написаний так "На «KOVBASKOFF» в Луке-Мелешковской рабочий погиб в фаршемешалке" шановний автор ,якщо ви мало компитентний ,то спочатку розберіться , а потім подавайте інформацію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up