Люди хочуть зброю – саме така петиція лідирує на сайті Порошенка

Люди хочуть зброю – саме така петиція лідирує на сайті Порошенка
Вчора, 28 серпня на офіційному сайті президента України Петра Порошенка запрацював новий розділ "Електронні петиції". Судячи з того, як активно додають свої підписи українці, розділ набуває популярності. Найбільше підписались люди під заголовком "Законодавчо затвердити право громадян України на захист".

Станом на 29 серпня 15 годину звернення під заголовком "Законодавчо затвердити право громадян України на захист" підписали майже 2800 людей. У цьому пункті пропонують надати право на вільне володіння зброєю для захисту свого життя. Цю петицію ініціював Георгій Учайкін.

Петиція "Подача закону про відміну депутатської недоторканості на засідання Верховної Ради, 31 серпня" опинилась на другому місці за кількістю підписів. Станом на 15 годину пункт набрав майже 1600 підписів. Петицію подав сьогодні, 29 серпня,  Олександр Барабошко.

Близько 1500 підписів набрала петиція «Скасування розмитнення і акцизного податку на імпорт авто».

Відео дня

- Скасуйте розмитнення і акцизний збір, скільки можна народ доїти, цього немає ні в одній цивілізованій країні, - вимагає її ініціатор Ігор  Матвієнко.

На сайті також ініціювали  петиції "Заборона абортів в Україні" та  "Заборонити пропаганду гомосексуалізму в Україні".

Майже за добу в цілому розділ «Електронні петиції» поповнився більш ніж 30 петиціями. Українцям надали 92 дня на голосування. Для того, щоб прийняти участь в голосуванні, потрібно спочатку пройти авторизацію.

Тож, любі вінничани, авторизовуйтесь на сайті та ставте свої підписи або ініціюйте нові петиції.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Надати право на вільне володіння зброєю для захисту свого життя. Якщо зараз на кожному кроці як не вбивства то пограбування, то що буде якщо кожному нададуть дозвіл на володіння зброєю.

    Анонім reply Дарья

    Согласен на все 100% . дай пистолет оленю и он сам себя застрелит , так это пол беды , а если ещё кого то убьёт ?
  • Анонім

    люди хочуть не зброї, а захисту. в злочинців зброя була і є.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:20 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина") 08:25 Сьогодні вітаємо Марію та Кирила. Історія та прикмети 4 травня 08:00 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 21:01 Вінницька обласна лікарня отримала новий апарат УЗД для кращої реабілітації пацієнтів photo_camera 20:08 «Цвітіння» водойм: основні причини та чим воно небезпечне 19:29 «Тато забирав мене з дитсадка і ми дивилися вручення «Оскара»... У Тульчині показали «Ядерне чаювання» 19:11 У Вінниці зупинили «ВАЗ», водій якого був під дією двох наркотиків photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up