Коло на Коріатовичів вважають небезпечним 57% водіїв. Опитування

Коло на Коріатовичів вважають небезпечним 57% водіїв. Опитування
70% опитаних вважають, що після влаштування кола зменшилися затори
  • Щоб отримати оцінки дії кільцевої розв’язки перед Староміським мостом «Агенція просторого розвитку» провела опитування вінничан.
  • Так, ⅔ опитаних підтримують нову схему організації руху. Однак більше половини пішоходів та водіїв кажуть, що від кола зросла небезпека на перехресті.

З 13 березня перед Староміським мостом влаштували кільцеву розв’язку з дорожніх блоків, а світлофори вимкнули. Триває тестування нової схеми організації дорожнього руху. Як до змін ставляться водії та пішоходи? 

Комунальне підприємство «Агенція просторового розвитку» опублікувало результати онлайн-опитування, яке тривало з 25 березня до 1 квітня.

Так, 70% опитаних вважають, що після влаштування кола зменшилися затори. Однак 57% водіїв та 68% пішоходів вважають, що на перехресті стало небезпечніше.

Відео дня

В цілому нову схему організації руху підтримують 63%, а не підтримують — 27%

«В коментарях найбільше зауважень стосуються недостатніх розмірів перехрестя для кругового руху, — повідомляють у «Агенції просторового розвитку». — Цитата одного з респондентів: «Розширити дорогу, зробити більший радіус круга. Також перенести пішохідний перехід далі, бо перейти справді дуже важко. А так ідея дуже непогана».

Загалом, на онлайн-опитування «Агенції» відповіли 1022 людини. Фахівці кажуть, що надалі опублікують підрахунки зміни трафіку під час тестування кільцевої розв’язки.

Як ви оцінюєте кільцеву розв’язку на Коріатовичів? Чи зручно проїжджати перехрестя на авто? А переходити дорогу без світлофорів складно чи ні? Пишіть свої відповіді на ці питання та враження від кільцевої розв’язки в коментарях до цієї новини. 

Ось тут можна прочитати для чого міняли рух перед Староміським мостом.

 

Читайте також:

Коло на Коріатовичів. Скільки ще триватиме тестування нової схеми руху?

На Київській змінять перехрестя, щоб прибрати затори. Аналіз плану реконструкції

На цілий рік перекриють рух на ділянці по вулиці Пікуса. Що там робитимуть?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Igor Baroni

    Этот перекресток вообще непроезжаем. Кому то очень хочется залить туда 3 копейки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up