На святого Валентина одружитись можна буде до опівночі. Скільки це коштує?

На святого Валентина одружитись можна буде до опівночі. Скільки це коштує?
  • Одружитися 14 лютого у День закоханих можна буде запросто.
  • Шлюби реєструватимуть навіть опівночі й у будь-якому місці Вінниці та Калинівки. 

 

У Вінниці від 8.00 до 24-ї години на День закоханих реєструватимуть шлюби. Область стала учасником проекту «Кохання поза часом 2020», — про це йдеться на сайті Мінюсту. 

До проекту долучились два відділення: Вінницький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану, що на Замостянській, 26 та Калинівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану, що на вулиці Вадима Нестерчука, 22 у місті Калинівка. 

— Станом на 12 лютого є чотири заяви на укладення шлюбу в день Святого Валентина, — розповідає головний спеціаліст Вінницького районного відділу ДРАЦС. — Кількість пар, які хочуть одружитись на День закоханих, завжди більша, ніж у звичайний день. Тому, нам дивно, що цьогоріч не так багато людей захотіли одружитись у день кохання. Більше пар тепер вибирають дату 20.02.2020. 

Відео дня

Також впродовж цього дня у Вінниці до 24.00 діятиме альтернативний варіант – одруження за скороченою процедурою в рамках проекту «Шлюб за добу». Організовує швидкий шлюб підприємство «Подільський туристичний сервіс». Виїзна церемонія, кажуть його працівники, може проходити у будь-якому куточку Вінниці.

— Одружитись у цей день поки вирішили лише три пари, але, я думаю, що власне 14 лютого кількість їх збільшиться, — каже менеджер по рекламі Оксана Роздорожнюк. — Люди до нас приходять із спонтанними рішеннями, бо не мають бажання чекати місяць. У День святого Валентина урочисті церемонії будуть проходити ще більш святково, ми готуємо подарунки для пар, які вирішили одружитись у цей день. Люди вірять, що укласти шлюб 14 лютого — це хороший знак. Також багато хто вірить у нумерологію, наприклад, 02.02.2020  у нас аж 12 пар вирішили укласти шлюб. 

Довідка

Для того, щоб скористатися послугою, необхідно звернутись та подати документи до Комунального підприємства «Подільський туристично-інформаційний центр», що знаходиться за адресою: 21050, м. Вінниця, вул. Миколи Оводова, 20. тел.(0432) 508585. 

Вартість послуг: 2 470,85, якщо реєстрація буде відбуватися в будній день та 2 970,85 — у вихідний. 
 

Читайте також:

Двадцять ідей подарунків: чим здивувати коханого на День святого Валентина

Ідеї романтичних подарунків власноруч до Дня Святого Валентина: кохай та дивуй

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Андрій

    Зопалу одружуються. Потім будуть стояти в черзі, щоб подати заяву на розлучення і звинувачуватимуть один одного у розпаді сім'ї як ці молоді люди https://pani.best/i-os-rozluchennia-shcho-shtovkhaie-molodykh-liudej-na-tsej-krok/ Жінкам мало зарплатні чоловіків, уваги від, них. Чоловіки зраджують дружин з коханками, зловживають спиртними напоями, п'яними бьють жінок. Багато хто грає на автоматах, залазить в борги. В результаті страждають всі: чоловіки, жінки, діти.

  • Сергей Витенко

    А обручки можна придбати в В2В, і виграти рав4

    Роман Деренков reply Сергей Витенко

    Ага закладайте в цей лохотрон чим побільше

    Артем Папулов reply Сергей Витенко

    Сергей Витенко нєєє,візьму вудку і поїду рибу ловити))))))

    Сергей Витенко reply Сергей Витенко

    Артем Папулов на двох, всіх родичів повезеш)))

    Артем Папулов reply Сергей Витенко

    Сергей Витенко і 3 путівки в Єгипет!

    Сергей Витенко reply Сергей Витенко

    Артем Папулов то це ти виграв рав4! А написали, що якись Ігор

    Артем Папулов reply Сергей Витенко

    Сергей Витенко то ти кожен день сидиш в інтернеті і ще не знаєш що це за фішка)))??? Я вже останню ложку продав щоб гроші поставити)!!!!

    Сергей Витенко reply Сергей Витенко

    Артем Папулов так що покидаємо роботу, і несемо все бабло в В2В

    Сергей Витенко reply Сергей Витенко

    Артем Папулов та щось задовбало вже, стільки працюю, і в злиднях, а про В2В тільки сьогодні взнав, від Новини Вінниці  на 20хвилин

    Артем Папулов reply Сергей Витенко

    Сергей Витенко йди гроші заробляй,а не халяву шукай))))!
  • Yulya Brilyuk

    Моя сестра одружувалася 5 років назад у цей день. Ціна була та ж сама, що і в інші дні, та і рагс був абсолютно не переповнений
  • Ирина Прокопенко

    Мужики, контролюйте кількість випитого!!!! Бо в цей день ми можемо і на плечах до РАЦСу занести , якщо що🤣
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up