Ідеї романтичних подарунків власноруч до Дня Святого Валентина: кохай та дивуй

Ідеї романтичних подарунків власноруч до Дня Святого Валентина: кохай та дивуй

Вже за кілька днів увесь світ буде святкувати День усіх закоханих. Як здивувати половинку та нагадати про своє кохання? Найкращий подарунок - зроблений власноруч. Ми зібрали для вас прості та сповнені теплом ідеї для подарунку на День Святого Валентина. Ощасливити кохану так просто, просто додайте у подарунок частинку душі.

Саме 14 лютого вважається найромантичнішим днем у році. Це гарний привід, щоб нагадати про своє кохання або зізнатись у своїй прихильності вперше. Як здивувати свою кохану половинку?

З дитинства нас навчають, що найкращий подарунок – зроблений своїми руками. Ось і з Днем Закоханих так само, адже подарунок викличе куди більше емоцій, якщо буде персоналізованим. А хто знає вашого коханого аб кохану краще за вас?

Ось добірка милих, романтичних подарунків, наповнених коханням. Гарантовано викликає цілу бурю емоцій.

Відео дня

Чекові книжки

Краще за сертифікат на шопінг або довгоочікувану подію може бути лише сертифікат, зроблений власноруч. Це може бути ціла книжечка з відривними аркушами, на кожному з яких буде написано те, що б ви хотіли зробити для своєї коханої людини та що він \ вона справді любить.

«Приготую тобі смачну вечерю», «Зроблю масаж», «Підемо гуляти до ранку», «Не можу відмовити жодному твоєму проханню весь день», «Відпущу на усю ніч до друзів» і ще сотні різних варіантів. Подумайте, які пункти були б вам до душі. Додайте краплю гумору та романтики, можна прикрасити сертифікати вашими фото.

«Підкоримо світ разом»

Ваша власна карта бажань та планів. Потрібен ватман, можна додати фото та романтичні наліпки. Напишіть декілька цитат, додайте невелички сувеніри та речі, які є важливими для вашої пари. Основним у карті є список самих бажань. Що б ви хотіли зробити разом, що спробувати вперше, що повторити, куди поїхати.

Можливо є щось, на що ви давно не можете наважитись. Напишіть усе це на карті та відмічайте після виконання. Таким чином це спонукатиме вас приділяти більше часу вашим мріям та спільним інтересам. Бажання можуть бути найрізноманітнішими: від походу у кіно в оригіналі або відвідин концерту, до поїздки на Балі, народження дитини або польоту на повітряній кулі.

Важливі слова

Слова кохання, зізнання, компліменти – їх ніколи не може бути достатньо, якщо ці слова йдуть від щирого серця. Нагадайте своїм коханій або коханому за що ви їх кохаєте та що змушує вас посміхатись щодня при одній думці про половинку.

Зробіть власний варіант «100 причин чому я люблю тебе». Пунктів може бути десять, а може бути й тисяча. Будьте щирими та відвертими, проявіть свої почуття на повну. Згадайте свої власні «фішки» та жарти, які є лише між вами двома. Будьте романтичними. Вкладіть душу.

Це може бути просто гарно оформлений список,а може бути й банка з цукерками та купою маленьких записок. Продумайте вигляд вашого подарунку, відштовхуючись від вподобань вашої коханої людини.

Закарбувати у пам’яті

Зніміть романтичне відео, де ви розповідаєте чому любите свою половинку, заспівайте або прочитайте романтичний вірш. З’єднайте усі ваші існуючі відео та додайте фото, а якщо таких немає – ніколи не пізно почати фільмувати маленькі фрагменти ваших відносин.

Це завжди служитиме нагадуванням про ваше кохання. Таке відео слугуватиме найщирішою та найромантичнішою річчю, яку навіть у над похмурий день можна буде включити і розчулитись від милості та тепла.

Щастя – у простому

Усе наше життя склається зі звичайних, маленьких моментів. Зовсім не складно зробити усю «рутину» романтичною та легшою для сприйняття. Влаштуйте релакс-вечір для вашого кохання: тепла ванна з ароматичним маслом, пінка та свічки. Ввімкніть романтичну музику. Навіть приготування вечері може бути легким та романтичним, якщо робити це разом під музику з приглушеним світлом, танцювати та обійматись між процесами.

Радійте кожному моменту разом. Розповідайте про свої бажання та почуття.

І найголовніше – не обов’язково нагадувати про своє кохання у День Святого Валентина, адже можна робити це кожного дня.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up