Кар’єрні радники у центрах зайнятості. Хто це та як вони допоможуть знайти роботу?

Кар’єрні радники у центрах зайнятості. Хто це та як вони допоможуть знайти роботу?

У центрах зайнятості працюють кар’єрні радники. Стартувала їх робота з 1 січня цього року. Чим вони можуть допомогти вінничанам дізнавайтеся далі.

  • Кар’єрні радники – це співробітники центру зайнятості, які надають послуги громадянам, які шукають роботу, у тому числі тим, які мають роботу, але бажають її змінити, зареєстрованим безробітним та здійснюють супровід таких осіб з метою їх подальшого працевлаштування.

Чим вони можуть допомогти?

У процесі роботи кар’єрні радники допомагають клієнтам усвідомити свої сильні особистісні якості, самостійно визначити наявні конкурентні переваги, зокрема, здібності, навички. Спільно з клієнтом складають індивідуальний план надання послуг чи план працевлаштування.

Також кар’єрні радники навчають, як самостійно здійснювати пошук роботи, як готуватися до співбесід, як підготувати резюме тощо. Надають клієнтам інформацію про умови та можливості проходження формального чи неформального професійного навчання.

Відео дня
  • Інститут кар’єрного радника запроваджений задля того, щоб надавати громадянам послуги за індивідуальним підходом. Він допоможе не лише у покращенні послуг для своїх клієнтів, а й підвищить ефективність співпраці центрів зайнятості з роботодавцями, тому, що працівники, які будуть працевлаштовані за сприяння кар’єрних радників, відповідатимуть потребам та запитам конкретних роботодавців, — зазначає директор Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

До речі, з початку року були працевлаштовані 493 особи, які працювали з кар’єрними радниками.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Baся

    А на самом то деле, я интернет троль на зарплате и сру в темах связанных с экономикой и социальной сферой Украины. И да, я люблю сидеть на бутылке, так как украинского я не знаю и Гугл переводчик плохо переводит мой собачий язык.

    Вася reply Baся

    ... брати чужі никі недобре
  • без

    за який термін(1 рік,5 років?)  влаштували 493 і  із стількох?Скільки зараз стоть на обліку в обласному центрі занятості?Проста математика.
    Це така само замовна статття,як і про аграрний:наші випускники та.. та .. та..Через рік після  випуску скільки працює за фахом? у відстотках від випущенних?

    Вася reply без

    Та до чого тут випускники.
    Робочі міста з'явилися? Мо навіть конкурс був...
    Три Центра зайнятості - три міста. А якщо радники будуть у районах, то ще більш...
  • Вася

    Нужны они, безусловно нужны.
    Например, у меня высшее образование, я был на руководящих должностях.
    И раздумываю - то ли пойти на директора завода (есть пару вакансий.. Но я незнаком с производством.. Или всё же токарем - зарплата большая, да и жильем обеспечивают...  
    Или можно пойти в облисполком - советником..
    Конечно, кто-то   должен разбираться и в специальностях, в людях, в психологии..
    Хорошее дело придумали...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up