Карантин у Вінниці. Що влада робить для боротьби з коронавірусом (Онлайн трансляція)

Карантин у Вінниці. Що влада робить для боротьби з коронавірусом (Онлайн трансляція)
фото: b.tsurkan
  • У Вінницькій ОДА, 25 березня, проводять брифінг, присвячений боротьбі з пандемією коронавірусу в нашому регіоні.

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов та голова Вінницької ОДА звітують про зафіксовані підозри зараження, повідомляють про заходи, які роблять представники екстрених служб та органів влади, щоб не допустити спалаху інфекції на Вінниччині.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Варто зазначити, що від сьогодні, 25 березня, в Україні запровадили надзвичайну ситуацію та продовжили карантин. Що це означає?

Тим часом, отримала тест-системи для 1700 досліджень на коронавірус.

Загалом в Україні уже понад сто захворілих на коронавірус. Також зафіксований четвертий летальний випадок від хвороби. І маємо вже у Вінниці перший лабораторно підтверджений коронавірус.
 

Читайте також:

Родина з Вінниччини, яка не самоізолювалася, отримала попередження

Телефон гарячої лінії COVID-19: в інфографіці МОЗ вказали невірний номер

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Дима Бузин

    Роблят ціни підіймають тільки
  • Дима Бузин

    Нічого ніхто неробить їм пофіг.
  • Martin Libher

    сьогодні заради якісного карантину десь біля 30 робітників біля Центрального мосту асфальт клали. Карантин роботі не повинен заважати

    Виталий Бурмистр reply Martin Libher

    Martin Libher я там работал маски быстро становились мокрыми  но мы старались придерживаться правил

    Martin Libher reply Martin Libher

    Виталий Бурмистр нет без масок, ну всех не расмотрел но человек пять точно без них были

    Виталий Бурмистр reply Martin Libher

    Martin Libher они в масках работали
  • Марина Руда

    Та нічого "влада"не робить!!!! Чому кожного хто повернувся на Україну в момент епідемії не ізолювали, не посадили на карантин під жорсткий контроль???????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up