Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку
  • Актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. 
  • Докладний гороскоп склала астролог Марина Скаді

 

Новий тиждень літа пройде доволі сонячно та позитивно, і навіть погодні гойдалки не позбавлять більшість знаків Зодіаку хорошого настрою.

— З'єднання Венери і Марса відбудеться 13 липня. Венера відповідає за жіночність і Марс — за мужність. Зустріч цих двох планет приносить нам незвичайну енергію. Венера -— це бажання, Марс — це дія, поки обидві планети рухаються по знаку Лева, з'являється можливість діяти у відповідності зі своїми бажаннями і прагненнями, — розповідає астролог Марина Скаді.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Що ж зірки прогнозують для вас? Дізнайтеся, що чекає саме вас 14 – 20 червня 2021 року.

Овен

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449731

Овни у новому літньому тижні зможуть нарешті позбутись більшості тягарів та відкритись для нових пригод. Не зайвим буде планувати свій час та боротись із приступами ліні новими хобі. Чим більше часу ви приділяєте чомусь, тим кращим буде результат.

Телець

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449738

Тельців цього тижня наважаться на кардинальні зміни та розпочнуть нову сторінку у житті. Але для цього доведеться зібрати в кулак всю свою сміливість та відкинути страх. Настав час ставити цілі та йти до них!

Близнюки

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449737

Близнюки нарешті повернуть собі чудовий настрій та запал, а також зможуть поповнити список ідей. Не відмовляйтесь від нових можливостей, але й не забувайте, що спершу потрібно обдумати все. Під емоціями ви можете погодитись на найшаленішу аферу.

Рак

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449730

Для Раків новий тиждень червня стане періодом, коли особисте життя перетвориться в романтичне кіно. У вас є все, щоб покращити ситуацію у парі та з друзями. Менше хвилюйтесь через дрібниці та дозвольте собі проявляти справжні емоції, не боячись осуду.

Лев

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449733

Для Левів червень підготував вдосталь пригод та активностей, а новий тиждень дозволить не лише отримати нові враження, а й нарешті перевести дух. Тому не панікуйте, коли щось йде не за планом, а ловіть миті. Все вдасться!

Діва

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449732

Дівам у новому тижні доведеться проявити своє уміння йти на компроміси. Далеко не завжди все можна контролювати, і це стосується не лише певних ситуацій, а й людей. Якщо з неприємними особами вам не хочеться погоджуватись, то з близькими доведеться знайти золоту середину.

Терези

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449734

Терезам нарешті вдасться прийняти рішення, які вони доволі довго відкладали. Період, коли доведеться брати ситуацію у свої руки. Якщо ви докладете вдосталь зусиль, то отримаєте неабиякий результат. Не шукайте виправдань собі, але будь добрішими з оточенням.

Скорпіон

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449739

Скорпіони зараз вражатимуть своєю працездатністю та енергійністю. Будь-яке завдання здаватиметься для них дрібницею, і справи підуть вгору. Варто скористатись таким шансом максимально, щоб потім не скаржитись на себе.

Стрілець

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449740

Стрільці останній час провели на емоційних гірках, але екватор червня дозволить їм відновити гармонію в душі. Для цього потрібно знайти щось, що відволікатиме від негативу, а також припинити копирсати в справах інших людей. Час зосередитись на собі.

Козеріг

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449736

Самотнім Козерогам червень принесе чимало можливостей зустріти того, хто змусить ваше серце битись частіше. Але для цього потрібно виділити час на стосунки у своєму щільному робочому графіку. Інколи потрібно розставляти пріоритети по-іншому.

Водолій

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449729

Сприятливий період стартує і у Водоліїв, які не лише отримають заряд позитиву, а й будуть готові ділитись ним з усіма. Старайтесь менше розпорошуватись на інших, а також зосередити увагу на тому, чого вам зараз найбільше хочеться.

Риби

Гороскоп на цей тиждень 14 – 20 червня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 449735

Рибам не зайвим буде повправлятись у пошуках гармонії, адже у стосунках їм забракне взаєморозуміння. Зате на роботі все йтиме вгору, можливе навіть підвищення та лідерська роль. Звісно ж, це не всім сподобається, але час навчитись відстоювати свою думку правильно.

 

Читайте також:

Новини бухгалтерського обліку та кадрові питання. Що зміниться у червні?

На вихідних у Вінниці відкриється Центр вакцинації населення від Covid-19        

Україна перейшла в зелену зону карантину. Які обмеження ще діють?

В Україні змінили обмеження карантину. Зеленій зоні відповідає 15 областей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up